Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja vijest, kao da je narucena od srne preko serbije pa do b*a*li*ja
sličnu sudbinu srbiije imat će i bosna i hercegovina ima da ga pušimo zapadnim fašistima narednih 100 godina minimum, to smo ostavili u amanet našim potomcima
ulazak u evropsku uniju je korak nazad za balkanske zemlje jer je to znak njihove unutrašnje nemoći da sami opstanu, . dakle što vam naredi brisel ima da radite a zauzvrat nećete umrijet od gladi.
Meni je drago da vi pjevate Bože smrdske pravde. Još draže mi je da mi ne pjevamo. Za Mađare i Sandžaklije i ostale mi je relativno svejedno. RS je prolazna kao Vrbaška banovina što bejaše.
Pa mi bar mozemo pjevati vi ni to ne mozete jer vasa nazovi himna nema rijeci.
Samo da ti kazem da termin kojeg izgovaraju vasi Americki mentori je \"Gradjanski rat \" a ne agresija ,a RS je ovjeroi i Izetbegovic -Silajdzic dvojackao i ostali ! Terorizam ,obrati se na adresu Gornja Maoca i na jos neka sela gdje vam zive uvezeni mudzahedini !
Nema veze sve je bolje od pjevanja Bože smrdske pravde
\'\'Prst na celo\'\' Srbija je bila sastavni dio Evrope kada Albanije nije bilo ni u tragovima. Isti je slucaj i sa BiH i Makedonijom-to su dvije Titine izmisljotine,a posebno Bosnjacka i Makedonska nacija.Nacekacete se vi dok vas EU primi isto kao sto i Turska ceka. Kosovo i Metohija mogu uci u EU samo kao Juzna Srpska provincija sa posebnim statusom u Srbiji.
Da, to ste nam zorno ilustrirali agresijom, genocidom i postojanjem kristijanističko-terorističkog legla zvanog Rektublika Mrska ;)
Kod muslimancica je zavist i pakost na prvom mjestu , kao i lazna posvecenost religiji ! A zivotni moto \"samo neka komsiji crkne krava\" !
Pa normalno, Albanci su u WWII spasavali Jevreje kad su ih Smrdi tamanili, a Srbi su tamanili Muslimane, logicno