Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA ONE koji ne znaju. HVO je branio Sarajevo dok se ABiH nije uspostavila. Politika je kasnije odigrala svoje...
OVAJ POKATOLICENI SRBIN CILJANO GURA PRST U OKO BOSNI I HERCEGOVINI, I PRIJE SVEGA BOSNJACIMA, JER ZNA DA JE TO SIGURAN PUT DA DOBIJE VECINU GLASOVA POKATOLICENIH SRBA, KOJIH JE U HRVATSKOJ BAR 50%
@gouser107 PA TEBI čestitam ponosni Bošnjače naroda starijeg od Babilona, pretečo ILIRA i Virske kulture.... Nema HRVATA na planeti da odgovara ljudima tvojih jednouličnih pogleda na 90-te... Skucen si, gledas samo u jednom pravcu i vrijedjas DRUGE narode a ocekujes da tebe neko postuje. Paradoks...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Hrvati i Bosnjaci su ponekad imali i nesuglasice,ali fakat je da su u ratovima uvijek bili saveznici i tako treba da bude.Sjecam se 92. kad sam bjezeci tj.protjeran iz rs-a dosao u Karlovac,opet su Hrvati priskocili u pomoc i primili sav taj narod iako i sami tad u nezgodnoj situaciji.Tako da,zanemarite ove komentare balavaca koji nemaju pojma
hrvatska primala izbjeglice da oslabi armiju RBiH a ne što su fini !Hrvatska izbjeglicama krala humanitarnu pomoć kao što je i čitav rat krala arapsko oružje namijenjeno BiH!
https://www.rtvusk.ba/vijest/roditeljska-paznja-18-rado-ide-srbin-sa-hrvatom/27123
Mislim da nije rekao niti učinio ništa pogrešno.
Milanoviću, vi ste najveći licemjeri na ovim prostorima, ono zlo od kojeg ste branili svoju državu, sada podržavate u Bosni i Hercegovini. Ono što niste dozvolili u Hrvatskoj sada bi da radite u BiH, e pa ne može to tako.
Ova HVO postrojba je oslobodila Mrkonjić Grad, Šipovo i stigla pred Banja Luku zajedno sa HV-om. Danas ta područja nisu dio Federacije BIH, već su mijenjana za Vogošću i Goražde. Manje ser...te Bošnjaci i rađe im podignite spomenik.
Muslimani i Makedonci su bombardirali Hrvatske gradove 1991 ....niti jedan Kosovar to nije napravio
Sve je liepo rekao
iskreno da ti kazem milanovicu nas su 93ce poslali da cuvamo liniju koju drzi HVO kako je ne bi predali četaljima pa ti vidi
HVO i Armija BiH su u Krajini bili bratske strane. Nikad se nismo sukobili, sve smo zajedno radili i porazili zajednickog neprijatelja. Ovo sto se danas desava izmedju Bosnjaka i Hrvata, to nam nikako ne treba. Dodjite u Bihac da vidite i naucite kako se Bosnjaci i Hrvati postuju!
Ahmići.
Bihać bi sam pao da su vaši HVO drugari uspjeli u srednjoj Bosni i Hercegovini. Tek tad bi vidjeli kako Latin ubada u leđa.
Što ne odlikova jedinice ARBiH, 5. Korpusa, koji su oslobodili prostor Korenice, Ličkog Petrovog sela sve do Plitvica u Republici Hrvatskoj?!? Zašto, zato što nismo prijatelji, zato što želite zataškati historijske događaje?
Nadam se samo da ce Srbi praviti srpski svijet i na 40 posto hrvatske teritorije i da ce ovaj pobjeci ko i 92. u diplomaciju, a da ce ovi odlikovani "braniti" hrvatsku i tada. Srozao se lik totalno od vracanja odlikovanja zlocincu Glavasu, prijema ubica Blaskica i Kordica, odlikovanja zlocinca Jelica pa do ovih sada.
Oni su pobjegli u ratu kao HVOvce. Ili su znali biti zločinci ili izbjeglice. Stoke misle da su kobejagi neki katolici a laprdaju da je Isa pegamber bio bog. Ustašhe i stoke. Tobejarabi. I taj mali Srboljub od Milanovića je primjer da su Srbohrvati ista fašistička baghra od čovječanstva.
Šteta što se HVO okrenuo protiv ARBiH. Sve je Izetbegović stariji kriv. Kad mu je JNA napala Ravno on je rekao da to nije naš rat. Cijela Hercegovina je izašla na referendum i dala glas za Jednu Jedinu.
Naravno da je izašla, a znaš li zašto? Sprovođenje dogovora tuđman Milošević o komadanju BIH. Prvo je izvedi iz Yu, pa raskomadaj.
ovavke face se meni prikazu nakon sto serem i pogledam u solju.
Oni su uzp pa neka govori ko sta hoce kod njih je politika od sranje a od oni od slobe to je dedinitivno istina da su najveci neprijatelji bih oni sa strane i njihove ovce bo bih sto zive taj rep sto upravlja beograd zagreb ta olos od njih sto zivi i bih
Opet se omakla deblja crta.