Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalo jedna pa Miro Cerar samo skoči na konja sa hvataljkama i ode, a ti ćeš ostati gledati za njim.
Milanoviću, ima li Mađarska kakvih posljedica što se ogradila žicom? Nema! Napravi isto što i Mađarska, te na taj način prisili EU da iznađe zajedničko riješenje. Koje će važiti za sve zemlje EU. A zemlje van EU političkim pritiskom natjerati da i one takvo rješenje prihvate i poštuju. Pa bilo da je riječ o koridoru za izbjeglice ili nečem drugom.
Idoti i debili sa obadvije strane
kako si glup, dijasporac! Id.ioti su samo s rvacke strane i kaže se "obje"
rajs.istiniti ko ti drama kavez :)::) Evo banana i budi dobar bice jos banana :))
Mile Ronhil i Zoki Orao su ljudi sa ozbiljnim psihickim problemima.
Ima li nekog hrvata da napise,ustani Bane Hrvatska te zove?Pokidam se od smeha kad procitam tako nesto,jedino mi smesnije oni citati Dobrice Cosica o lazljivim Srbima hahahahaha
Mi ne dozivamo cara Dusana na komentarima!
Zoki ti najvise radis za nase srpske interese,samo tako nastavi!
RIJEČ OD SEDAM SLOVA (PEČATA): Prosječni nacionalni mentalitet i ponašanje čistokrvnih domoljubnih srba već više od stotinu godina funkcioniše po principu TARIGUZ gdje svako slovo te riječi na srpskom ima značenje: T - terorizam (kao u Zagrebu 1995), A - atentati (kao u Sarajevu 1914), R - ratovi (globalni ili barem lokalni kao u Sloveniji 1991), I - izbjeglice (po cijelom svijetu kao u Albaniji 1999), G - genocidnost (grobnice masovne, primarne, sekundarne kao u Bosni), U - umišljenost (teorija nebeskog naroda), Z - zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao Stojan Novaković u 19-om stoljeću).
Prosecni mentalitet Bosnjaka i Hrvata,ceo dan mislimo na Srbe i Srbiju,uvece kad legnemo opet mislimo na Srbiju,ujutru kad se probudimo prvo sto nam je na um je Srbija,optereceni ste mnogo nama i to je cinjenica!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gori ste od djece
Djeci mozes oprostiti ALI OVO SU MATORI KONJI , izvinjavam se drustvu za zastitu zivotinja zbog uvrede