Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džaba,džaba ja vodim
Bosnjaci su bli apsolutna vecina u Brckom sad bi Hrvati da je to njihov grad ? Ona Vesne Pusic trazi treci entitet. To je OK. Ali Bosnjaci ne zele vise ni jedan entitet. Ako budete istrajavali na tome Bosnjaci moraju traziti svojih 40% i izlaz na more. Krajina je svakako sve vise i vise Hrvatska.
Ovo je bila samo mala kazna od Boga,zato sto nisi iskren. Do prije izbora je govorio svojim skutorima okrenu svojoj drzavi BiH i glavnom gradu Sarajevu i kao da im netreba entitet..Medjutim sad je na predizbornim skupovima u Hercogovini (7 gradova) promjenio misljenje pa ubjedjuje svoje glasace da im treba 3 entitet. Ali to je bio znak da ,nisi ni vino ni voda,te te dragi Bog nece podrzati.
ahahaha, jest smotan ahahahahah
Da je ostao vijeran svojoj tradicionalnoj obuci nekakvim gumenim cizmama sigurno se nebi ovako razvalio
Imam jedno pitanje za ovu čobaniju što komentariše na ovom portalu: Ovaj portal se zove Sarajevo-x.com, dakle, predviđen je za građane istoimenog grada. Ne piše niti istočno-, niti srpsko-, niti hrvatsko-, niti kockasto-sarajevo-x.com. Otkud ovoliki broj čobana da se javlja na ovom portalu? Čak štaviše, najveći broj komentara upravo dolazi od seoskog življa koje (ko bi znao kako) ima pristup internetu. U isto vrijeme, tolika je mržnja prema bilo čemu što može samo naznačavati bošnjačke ili sarajevske korijene. Zašto ovi čobanoidi ne provode svoje vrijeme, koje imaju u izobilju, na nekoj livadi ili u šumi, vježbaju svoju mržnju i primitivizam na drveću i divljim životinjama? Npr. druženje sa Poplašenom na nekom od proplanaka Romanije uz priču o junaštvu itd. Mogućnosti je bezbroj. Pitanje za Sa-x redakciju: Kada ste već prisvojili ime jednog divnog i ponosnog grada za ime svog portala, zašto se ne potrudite da sadržaji i komentari na ovom portalu budu dostojni imena koje portal nosi?
jadnog li kupljenja predizbornih poena. da mu je imalo bitno otišao bi nenajavljen u privatnom aranžmanu pa položio vijenac. presmiješno.
@3. entitet nije to srpska zemlja, vec je to Brcko Distrikt u kojem su svi narodi RAVNOPRAVNI i u kojem zive sva tri konstitutivna naroda! a sto se tice pada to se svakome moglo dogoditi...
heli ovo katolickohrvastki fendamentalista,sve lici na takvog integristu?U-vlak???
hahahaha! ma, simpatican je! :) luckast, nesto poput berlusconi-a
hahahhahahahhahah koji bot hahahhahahaha
bobra ova pjesma zna li tko kako se zove
nije to hrvatska, to je srpska zemlja, a sad dzukelo skini carape pa pjesice u hrvatsku
hahahahahah dobri su nam posavski hrvati ali ovaj je legenda hahaha a kad je puzo to je izgledalo kao pravi mucenik haha
Ovo sa guranjem vijenca je stvarno zalosno ali i smijesno. Vijenac se NOSI i SPUSTA na ovakav spomenik, a ne gura se. Jednostavnije bi bilo da ga je tisnuo s pocetka da se otklize nesto u stilu kuglanja. Stvarno bezveze Bandicu.