Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ni ovi sa Srbima zusammen😋
PROPAGANDNA OBMANA: Srbijanci ( ponajviše oni iz Beograda ) pred kamerama glume tobožnje razumijevanje, miroljubivost i humanost kako podijele poneki sandvič izbjeglicama. REALNOST NA TERENU KOJA SE SKRIVA OD KAMERE: Svi oblici humanitarne pomoći iz Tariguzije su zanemarive sitnice u poređenju sa kešom i hranom koji su oteteti od mnogobrojne migrantske sirotinje.
Frljoka1 http://mondo.rs/a942765/Info/Drustvo/Subotica-Pakistanci-migranti-pokusali-da-siluju-devojcicu.html mnogobrojna migrantska sirotinja vrši pokušaj silovanja?? šta bi im uradili u pakistanu??
Frljoka1,a da ti meni das recept za bosanski lonac.Tu ne bi pogresila,sigurna sam.
Tuzno i zalosno, zapad im razvali zemlju i raspe ih po svjetu pa im dovede navodnu demokraciju, onda im zakomplicira uredjenje drzave punu nestabilnosti, korupcije pa im iskoristava resurse i radnu snagu uz pomoc korumpiranuih politicara.....ah,...ovo clanak o imigrantima a ne o bih...
nesmiju u bosnu odma angažman u isil
JA BI OVO SVE STRIJELJAO I ZATRPO NEGDJE U NJIVI
sve to bjezi sa ratista a ne od ratista
eee koliko smo mi naivni bili pa im pomoc slali
U qurac više i sa ovim migrantima, šta misle da ih neko jedva čeka i da ih hrani do kraja života...
POBIT SVE
@SNOOPDOGGYDOG ti ko isilovac...
Vala preko glave mi je više i migranata i Durakovica i Hilary i Trump-a.... Postoji li iko više...
@Shahbazzzz andjelina i bred?
IMA SEVERINA JARANE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)