Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da kod nas nema crvenog alarma, a nemože ga ni biti jer na području Kantona Sarajevo CZ je izgradila sve nasipe od maja do danas i nema više izljevanja voda po Dobroševičima i kotlinama rijeka, kako je to bilo jer smo dobili tolike donacije da jednostavno nema šansi da se to sve ne izsanira. Osim toga naša CZ svakodnevno prati stanje na terenu i već sad su u stalnom zasijedanju, a angažiran je i ministar prostornog uređenja koji opet pomaže vodovodu i toplanama - ide malo, ali znatno poskupljenje usluga JKKP..., ali to će ministar sve lijepo objasniti i s radošću ćemo plačati nove cijene.
Da hoće ugasit onaj HAARP makar koji dan da porovim krompir
Kako je nastao ovaj meteo-alarm, ode vrijeme u p.m
U pravu si 100%
@Kurati Turcin /e napusi se KUR..NE ;)
kada sjevne i kad pocne grmiti,poslusajte intenzitet grmljavine i koliko to traje i koja je jacina,mozda ne veceras ali ovih dana,a desavalo se prije nekih 20 i vise dana,ma granate su slabe kako ovo drma?
Pozdrav mojim prijateljima uSplitu,sta ste ono rekli najljepsi septembar za odmor,uzivajte i jedno hladno pivce za mene,ako vam ikada grane sunce.
...dalmacija je uvijek bila komunistički nastrojena...
Evo je kod mene vec 2 sata pada,neprestano i jako.Ovo nije kisa ovo su granate.Dabogda do bajrama padala,jbt najgore ljeto ikad.
svake godine ce biti sve manje sunca i plavog neba,a sve vise najgorih mogucih scenarija..lijep pozdrav