Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesica za predsjednika BiH!!!!
GSP. Mesic je veliki trun u oku za ortodokse, poludice nacisto. Ja mislim da ce jedini covjek od sadasnji lidera kao Mesic dugo se spominjati. Jedino Mesic ima dusu i neboji se, patrioti svih nacija podrzimo VELIKANA. Zivio VELIKI covjek za sva vremena. GSP. Mesic tacno ide da donese mir za sva vremena. Zivio Velki gospodine.
pa evo ide, mislim da imaju neki problem u scriptu, niko ne brise.
FASITISKA SPC I GENOCIDNI SRBI
Zasto \"zatvarate\" komentare, o fasistickoj SPC? Ima ljudi koji nisu iz BiH, a koja im je ta ista nanijela veliki bol??? Ili si ti admine dio njih, pa hoces da sakrijes \"sranja\"????
Jesu li penzioneri odigrali partiju saha? Ko je pobijedio? Ili ne igraju tu igru, za tako nesto treba malo vise mozga nego ga orangutan ima?
Da li je reč o istoriji ili ideologiji Ko je u ime građana Srbije odlučio da nabavi specijalnu sondu da ispod zemlje traži posmrtne ostatke generala Draže Mihailovića? Koliko će ta potraga koštati poreske obveznike i da li se to radi po nalogu Vlade Srbije ili neke stranke? Ko će od srpskih političara, ako se i pronađe grob generala Mihailovića, kleknuti ispred tog groba? I hoće li sve ostati samo na generalovom grobu? Ako su neke stranke već sebe etablirale kao baštinike generala Draže, koja to stranka danas u Srbiji nastavlja tradiciju partizana? Dozvoljavam da ima i onih koje zaista i danas interesuje šta je to pisao Kalabić drugu Krcunu kada ga je uveravao u „svoju časnu reč” i oko toga „da će pečenje, kolač i žito spremiti žena našega brice”.
Bili mu popusio onako da daHne dUsom
Svaka cast legendo i zmaju Stipe!!! Stvarno ste jedan veliki Covjek i iskreni prijatelj BiH-e a i vizioner! Treba u Regiji jedna covijek vaseg kalibra ko politicara i vizionera! Meni si Stipe poslije Tita najveci politicar u regiji!!! A V E Stipe!!!! BiH4EVER!
Taman neka ga imenuju za visokog predstavnika u BiH :)
ALO BA! JOS NISI U PENZIJI! O.RONULA K.O.MUN.JARO O.LO.SU! O.D.JEBI B.OLESNI.KU!!!
I ja volim BOSNU!;-) ps ko mi pizmi, da mi lizni...hahaha
I ja volim BOSNU!;-) ps ko mi pizmi, da mi lizni...hahaha
inteligentan! treba staviti embargo na rs.