Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam gotivio Mesića, jedan od poštenijih hrvatskih političara
@SusjedizHrvatske Gledaj susjed kaj ste radili vi europljani, ne https://www.youtube.com/watch?v=XaIbXPUjL9M
Stipe Mesic u hrvatskom Saboru oktobra 1991.:"Mislim da sam obavio zadatak ,Jugoslavije vise nema i hvala vam ljepo" https://www.youtube.com/watch?v=XD65o5Q4cF4
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Stipe Mesić je gospodin koji je znao dolaziti kod nas u Krajinu na godišnjice vezano za 5. korpus kada ne dodje ni Bakir kojem je isti taj korpus čuvao guzicu. Zadnji potez kao predsjednik Hrvatske mu je bio što je rekao Dodiku da će poslati vojsku na Savu, da se ne zajebava, dok naši samo govore kako su zabrinuti ;)
Ne dipr slobo stbin a ovaj konj
Doista glupa usporedba sto ne cudi od Mesica velikog antifasiste koji je da izmuze lovu drzao ustaske govore u Australiji devedesetih naime porediti politicara kojemu je propaganda otcjepljenje sa onim kojemu je bila zauzimanje tuđih teritorija je smijesno.
Nema ništa od Velike Srbije ali će zato biti Veliki Izrael.
Haj'd muslimani ne seruckajte. Želite sve srbe da spakujete za Srbiju a onda očekujete da će ti isti srbi biti nekakvi liberali. Federacija koju vi kontrolišete vam je puna arapa, nekakvih garagana koji ne pripadaju ovdje. Valjda vam je ujutro po nekakvom defefaultu prva životna misao da opletete po srbima. Izrod ste i svojih potomaka i Evrope. Dosadni ste.
kako si ti lijepo napisao. polako samo sacekaj, jebace njih ti arapi.
https://www.youtube.com/watch?v=9ZUdhr_pE-E Inace ovaj lik je ministar vanjskih poslova i predstavlja Hrvatsku u Svijetu. A ovaj iznad majmun je bivsi predsjednik Dovoljno
MESIC LEGENDA, kao i,n,a,c,e
...i kao takav ce i zavrsiti
Mislio sam da necu dozivjeti da cu vise ratovat.Ali sve su prilike da cu morati.Samo ce neko da dobije sada dobro po nosu.
Ako je Milorad Dodik drudi Slobodan Milosevic onda je Stipe Mesic drugi Ante Pavelic
a ti stara budala
Ustaše na aparatima, boje se novog tita.
Sta lupa ovaj, Dodik da nema podrsku cionista ne bi ni radio ovo sto radi.
...dragi stevane, jel ono ti reče "obavio sam posao, sfrj više nema"?
Ustaše na aparatima, boje se novog tita.
Ustaše na aparatima, boje se novog tita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta kazes Franjo Tudjmane?!
Jel ovo čovek ili majmun? Ili neka vrsta ManBearPig-a ? Razumeće oni koji gledaju South Park
@NebeskoPleme Od svih đikana najgori su Turđikani
to ti je dikobraz.