Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi vjence ja cu mu se pokenjati prvom prilikom
Nije dzabe rekla Evropa da sa ovim fasistom Hrvatska nemoze u Evropu i da suti. Kako ode ovo djubre Hrvatska se preporodila.
Dali gradjani Hrvatske vide kakvog su fasistu imal na vlasti ,koji prijeti predsjedniku svoje drzave ,koga je narod 2 puta birao i izabrao. Senader je jedno veliko g... i malogradjanin i pljackas .Pod hitno mu treba suditi jer podriva sistem i stabilnost nase lijepe i obezvredjuje mjesto predsjednika Republike. A uvreda Mesicu je u drugom planu.
@dario da si bolje upucen znao bi da funkcija predsjednika Hrvatske ima vise simblicku ulogu, kao sto je i u vecini zemalja danas. Vlada je ta koja upravlja drzavom, a Hrvatskom vlada HDZ zadnjih godina. Dakle HDZ je glavni krivac sto se osjecate tako kako se osjecate, isto ko sto su meni SDA, SBiH i njihovi puleni krivi. Pgledajmo se u ogledalo svi, prije nego pocnemo druge optuzivati za sve lose sto nas je snaslo. Izbori slijede, narod je i dalje glup, gluplji.
yebo Stipu on je svoje odpprrdio, odsviro kurrccu. valjda dodje neki koji ce pogledati i na hrvate u Bih ovaj ruzni cerrgar ih je predugo drzao na cjedilu
Sanaderu, konačno se slažemo u nećemu, ali govorio sam ti ja, da je on oduvjek bia taki!!!!!!!!