Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dokaza al nema motiva? Hm, čini se da je dečko zavaljen, mora da ju je neki guzonjin sin zapravo ubio
Hrvati su ljudski izmet.
naravno da ju je srbin ubio. ne vjerujem dnk analizi, poligrafu, policiji... oni su krivi za sve. krivi su i za jasenovac. sta su koji k.rac imali ici tamo
ubio ju je srbin to svi u Splitu znaju maloumni je proglasen za krivog da bi se puk primirio
Senader ju je ubio:))evo još jedne optužnice protiv njega..
..momak nevin..mrdnuli je njeni M13...nesto mala zay.ebala
nemoguce! ne vjerujem!!! zar smo sada svi mi, koji smo prije 15 dana pljuvali po srbima i psovali im seme i pleme, ispali budale? jeli moguce da je ubica neki fin, kulturan, civiliziran decko iz splita, a ne onaj turist iz srbije? ne vjerujem!!!!
A sta je sa njenim bratom? On ju je zadnji vidio i prvi nasao? Jesu li njega ispitali?
Kad se samo sjetim one pjesme pred rat u Hrvatskoj iz 1991, \"dragi Slobo šalji nam salate, bit će mesa klat\' ćemo Hrvate\". A ono vidi, nema više Srba u Krajini! Gde ste bre Srbi dragi, gde vam je bre čika Slobo ? Volite li bre kao nekada svoga čika Slobu još uvek, ha Srbi nebeski narode !? Ljuta srpska Krajina ! Sa naglaskom na ono \"ljuta\". Sad je prazna, hehehe Umjesto samoupravne srpske oblasti Krajine dobili Srbi hrvatski spolni organ duboko, ali duboko u grlo. LOL. Znam znam, oočekujem dežurne Srbe forumaše da ošinu prijetnjama kako će opet puknuti puška u Hrvatskoj kad-tad i sve će biti vraćeno matici Srbiji. Da znam, to je OK manifestacija nemoći i ojađenosti. Prirodno. Baš se potresoh. PEVAJ SRBIJO !
@E....tako je to kad je u pitanju ,podobni tajkunski sin iz masonskih loza .