Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi prije nasolio komad trave oko korner zastavice, nego pojeo ista u ovom "restaurantu"!!!
Prilicno detaljno. :D
pa KO TE JEBE IDI PASI TRAVU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pored cevapa, musake, sarme, dolme, japraka, sogan dolme i cega sve jos ja da jedem splacinu od hamburgera? ne pada mi napamet!
Upravo tako, nema sanse ...
Neka sto vise izbora, ja licno bih promjene radi otisla jednom u mjesec dana na Mc Chicken i to mozda ali definitivno djeca su luda za McDonaldsom i to je tako svuda u svijetu a roditelji djece koja slabo jedu... puste da jedu i u Macu samo da nesto pojedu. Mislim da je stetnija virsla i pasteta od njihovog hamburgera.
Dao Bog da i od nas odu sto prije :)).
nek i kod nas zatvore.. djes pored zelje, bosne ili otrova u MC ?! :D
Ne može McDonald sa ćevapima, a-a !
nije to grana to su vnago
I treba, pa ne kada bi umirao od gladi tu ne bi jeo, nema sanse!!! Mrzim sve sto je americko, a to pogotovo!
kraj kebaba jesti hamburger,gdje to ima
muhamed je i sam bio svinja zato muslimani ne smiju jesti svinjetinu
Znaju li ovi hercegovački kvazi-Katolici da je svinjetina zabranjena i Jevrejima i Muslimanima - i Krščanima? Ne znaju naravno jer su obična paganska gamad koja s Isusom ima veze koliko ja s milionom maraka.
Bolji su naši ćevapi i bureci napravljeni od ukusnog masnog mesa svježe pristiglog iz Kine zajedno sa mljevenim iznutricama, koje naše ćevabđije i buregđije vješto spremaju po svojim čistim i urednim kuhinjama po najstrožijim evropskim standardima
AHAHAHAHAH
Ne laprdaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocel brzo ici "od nas" :D
Ima li majoneze u McDonald's- u ? Ja čuo otkad ste majorizirani da više niko neće da kupuje majonezu? ;) :D