Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na sake se potukli i uznemirujuce? sta je tu uznemirujuce, sto nisu imali pistolje i nozeve? daleko od toga da podrzavam bilo kakvu tucu, ali ne vidim sta je ovdje uznemirujuce u odnosu na uobicajene vijesti iz crne hronike.
Ma ovo je pošteno, šakama i nogama oldfashion style, a ne k'o ovi nasi uhljupi, odmah utoka.
WORLDSTARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR WORLDSTARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Sva sreca pa su se posaketali zbog djevojke a ne zbog politike.
Čuj uzmenirujuće. Bez veze ova neka tuča
Bogme, kuca srce u junaka!
riba puno more
IMAL KAKIH PAMETNIJIH VIJESTI OD OVE BUDALESTINE......JAKO SAM SE UZNEMIRIO
....kada su se otrijeznili i vidili zbog kakve su se djevojke tukli ,krenuli su zajedno u potragu za njom da je prebiju :D haha
Uh dobro je,taman sam mislio da je zbog nacionalizma
Ne znamo detalje. Polako. Biće i toga, ne brini.
Ako je zbog cure,jeste malo debilski,ali je sipmaticno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kreteni ni curu netnaju zbariti nego se tuku zbog JEDNE , kao da je jedina !!!!
E konačno malo bum buma po starinski, bez dronova, tetejaca i hekler kohova. Halal vam vjera, momci, pa koja god!
Ovo je malo tanko novinarstvo klix. De istrazite to malo bolje, malo vise novinarskih izvora, i fino nam onda pokazite dokaze i slike te gospodjice, u raznim pozama, kod kuce, na plazi, u klubu, s utakmice, itd., da mozemo korektno analizirati situaciju. Da li je cura stvarno bila vrijedna tuce ili su se momci malo zanijeli, ili popili malo previse pa svaka valja. Po meni nikad nije vrijedna, ali ja vrlo cesto nisam u pravu, i nikad se nezna, i bez slika nemozemo doci do pravog naucnog zakljucka.
Hahaha. Jel da opet stave uznemirujuće?
:) Pa vrlo moguce, al ovako samo mozemo nagadjati. Ona je sad misteriozna "bomba," jeli. Al kazem opet po meni nijedna nikad nije vrijedna tuce. Ja sam veliki pacifista ala Gandi i Doktor Martin Luther King junior, dobro mozda ne bas toliki al tu negdje, i vrlo pro-partizanski orijentisan i samo se bijem protiv fasista. Da je cura neka fasistkinja, ja bi se prvi borio protiv nje iako je cura, ipak je to fasisam ljudi. Ili da su je napali neki fasisti, a ona anti-fasista, ja bi se lavovski borio protiv njih i za nju. Al ovako, nije vrijedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada Pink info 3 kaže da je ovo dezinformacija na koju su nasjeli mnogi mediji i da je snimak prilično star.
Niko Nije roknut. Zaista uznemirujuće
Hahahaha, e što ti je ljubav! :)))))
Za dobru djevu i od roda dobra - i na mejdan. Al' ipak ekoloski. Aferim djetici!
seljakluk