Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako, dobar je Tomica, reko nam je Drug Zlaja da ga moramo uvazavati!
Ja sam Srebrenicani i ovih dana dolazim kao svake godine u P.otocare da obidjem svoj g.rob.Ja sam zivi s.ehid
dakle vidim thumbdownove zbog poredjenja ahmedinedzada i nikolica formula je jednostavna ahmedinedzad tvrdi da nije bilo holokausta nad jevrejima nikolic tvrdi da nije bilo genocida u srebrenici po ovim tvrdnjama i jedan i drugi su na suprotnim stranama a izmedju njih je znak jednakosti tj. ahmedinedzad = nikolic ali ocigledno ahmedinedzad je u pravu zato sto je musliman, zato se i kaze da istina ima dvije strane
e sad-pored SREBRENICE-treba usmjeriti snage na jos NAJMANJE 10 lokacija u BiH gdje je jos potrebno proglasiti GENOCID!
Srbija u izolaciju hitno Sankcije uvesti hitno NATO da poravna mostove, puteve, aerodrome itd. Uhititi Tomu Nikolića i suditi mu u Hagu.
nije on bacio nikakvu sjenu, on je vec svakako u sjeni, u tami i mraku kao i cijeli srpski genocidaski narod, samo vi to gluppi evropljani ne kontate jer vas se to toliko i ne tice, no da je Smrdija snazna ( hvala Bogu pa nije ! ) kao recimo NJemacka vidjeli biste vi sa kakvom barbarijom imate posla ! sa genocidaskom m.arvom od kojih se pola pokazuje pred svijetom uljudno i fino ( tadicevci ) a zapravo su cetnnici i ovi Grobarovi koji otvoreno govore i priznaju da su genocidaska barbarija !
e sad-pored SREBRENICE-treba usmjeriti snage na jos NAJMANJE 10 lokacija u BiH gdje je jos potrebno proglasiti GENOCID!
nego nikolic je srpski ahmedinedzad
Šta očekivati od deklarisanog četnika kad je i sam učestvovao u genocidu
\"Priznavanje odgovornosti svih strana u konfliktu\" - ??? Naheb.em ti se ja mat.ere.BH muslimani i veliki dio hrvata nisu krivi ni zašto