Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta sam vam rekao. :)))
eto...a juce ste mi se svi posrali na glavu kad sam ja ovo rekao...volim sto sam uvijek u pravu...
...to što si juče rekao nije rezultat tvoje pameti, nego tvoje zlobe...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
E SAD JE TREBA DOBRO ISKARAT
Evo ja ću se žrtvovati ako treba da je odradim nije problem...
meth bas si ljudina...zar bi takvu zrtvu podnio samo da pomognes djevojci...???pravi si dobricina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Duga kosa plitka pamet
Hahaha ma ovo je vezano za zensko
ja bi joj govno pojo
Vidis "koza" da bi "skrenula" paznju na sebe,izmislja "price" i na ovome portalu pojedine dame je sazalijevaju, vidi joj se po "faci" da je ravaku!Svasta medju tim "sminkerima"!!!
umisljena tatina mezimica okovana stalnim koristenjem kokaina, "eksera" i ko zna cega sve ne potpomognuta novcem i bahatim ponasanjem ... mozda je malo pretjerano al mi vako na prvu po ovoj slici te po ovome sto je opisano u clanku, lici mi na jednu od onih kojoj je lakse utjerat metar u .... nego cent u glavu
silovana u mozak!!!
Volio bi naći dobrog paradajza pa makar...
Kada je videla da se nije dovoljno proslavila u spotu "Pisi propalo" od Sase Kovacevica, malo je pokusala jeftino da se proslavi, i na kraju se obrukala :) Razmazena beogradska fufica, a iskreno sam se bio sazalio na nju, jer je pamtim iz spota kao bas lepu devojku ;)
ma lujka nekakva, ona je pod dozom bila, nije svjesna svoje nesvjesti..
eto. sad samo treba izvršiti analizu krvi da se vidi šta se sve pilo a i uzimalo noć-dvije prije. naravno- i pronaći gazde automobila koje je mamina radost usrećila !
E TEK CES TI BITI SILOVANA HAHA
KUJA
Juce rekoh: Kao sto neko rece "Pretucena i silovana, a ne sjeca se kako je zavrsila na drugom dijelu grada. Mora da joj je neko sipao heorin u kokain koji je smrkala na splavu... Sramota" ali odmah se dusebriznici javise kao ovce poletili sramota jednoumlje se opet stvara
Glupo deriste! Zbog takvih se tesko vjeruje zenama koje su stvarno silovane
Silovanja su bila u ratu, silovanja se dešavaju nakon otmice.... Ona izašla u dopičnjaku, našla bogatog morža kojeg je mislila "oderati" on je odradio i naravno nogirao jer drugi vikend nađe drugu i kad je skontala da je iskorištena, ide prijava za silovanje....
čime se sve fukse bave da dobiju medijsku pažnju , fino brate snimi filmić ko severina i napraviceš BUUM
pa hoće mala u među poznate i slavne, ovo je klasičan marketing trik, jer je u toku jednog dana cijela regija čula za nju, a do juče je ukupno 100 ljudi znalo ko je i šta je i čime se bavi.