Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E KADA TI SMRDLJIVI SIPCI NAGRNU NA ZAPAD ,MOZETE SE SELITI IZ SVOJIH MATICNIH DRZAVA ! TI NISTA POSTENO NE RADE SAMO SE BAVE KRIMINALOM I RAZMNOZAVAJU SE KAO MALIGNE CELIJE ,UZ POMOC SOCIJALNE POMOCI ! GDJE ONI DODJU ,ODMAH PISI PROPALO !
jedva čekam da se šipe razlete po Evropi, onda će ih Eu valjda i sa kosova protjerat kad vide o kakvim ljudima se radi
kosovo napreduje. za godinu dvije dobiće status kandidata za -eu. a srbija i bosna će ostati crna rupa.
joj suuuuuper
Vidi sto se srblje razletalo sa komentarima i pucanjem minusa ko da ce im to sprecit napredak Kosova hahaha!
banovina. tvoja smr.dlj.ivaa ma.t-er se nabija na sve kite u Bosni
Svbija je najbolja cupi na svijetu, svi je buje a ona sve uža.
IMA ! UPRAVO TI MAMICU DEREM NA BARIKADI !!! UZIVA !
ima li kakvih novih barikada od vlaških balvandžija i šumara na Kosovu ??
liberizirani siptar sa rostilja...ta bagra samo sa rostilja moze u evropu, moj cuko vec mase repom
\"Popis na Kosovu ipak odložen\" Da će popis stanovništva na Kosovu i Metohiji biti odložen dok se ne steknu odgovarajući uslovi potvrdio je za Danas i Zoran Jančić, zamenik direktora Republičkog zavoda za statistiku, zadužen za popis stanovništva. \"Republički zavod za statistiku spreman je da u saradnji sa Ministarstvom za Kosovo i Metohiju obezbedi sva neophodna sredstva za popis stanovništva. Međutim, zbog aktuelne situacije popis će biti odložen, a novi datum održavanja popisa u južnoj pokrajini biće naknadno određen u dogovoru sa Ministarstvom za Kosovo i Metohiju\", ističe Jančić.
NORMALNO, BEZVIZNO I ZA GANGSTERE
Eki to, pa zar Kososvo nije dio Srbije?