Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek dodaju neko slovo recimo r i budu Makredonci, nece se u izgovoru ni zapazit. Samo da paze da nisu iskopirali neku kinesku verziju Makedonije.
Zanima me da li bi grci smjeli pisnuti da je makedonija u sastavu bivse jugoslavije ??
Ne bi
Zasto bi imali potrebe kad Makedonija tad nije bila nezavisna drzava.
ima li neki Srbenda da nam kaze zasto su Srbi na strani Grcke u ovom sporu? tj. zasto ne zele ovakvo rjesenje?
Bosanski ili Bošnjački?
mosnjakistanski
Covjek je 100% u pravu sa ovom odlukom , jer ovako se ide na REFERENDUM , pa neka narod odluci hoce li PRIHVATITI ili NEEE !!!!
--- Po njegovim riječima, Grčka je sporazumom dobila sve, a Makedonija ništa. PA ako ti je pristupanje EU ništa, onda ... ništa. Makedinija je mala zemlja na vjetrometini vijekova i carevina. EU će je zaštititi. ALi ovo sporno pitanje makedonske manjine bez zaštite u inostranstvu je opravdano.
EU ce je zastititi ???? Losh heroin koristis !!!!
A sta kad im zbog odbijanja sporazuma MMF zaustavi transe kredita, tada predsjednik ne moze nista pomoci. Zna to dobro i Cvijanovicka jer su je iz MMF-a jucer posjetili u B. Luci
Ne bih ni ja.Ko im jebe mater,sta misle Grci da su jos uvijek neka velesila ?Ma karinasi,nigdje vise kradje,mita i korupcije nego u Grckoj,da nije Njemacke davno bi potonuli ko Atlantida !!
Sve si ti u pravu samo je problem što je ovaj Ivanov teška ruska špijunčina i hoće da napravi rat u Makedoniji.
Otkuda pravo grcima da oni zapovijedaju nekome kako ce se zvati drzava?Ne bih ni ja da sam predsjednik dozvolio da mi nametnu da mi se drzava zove Sjeverna Bosna.
tisina severomosnjace
@Obdareni opancaru, sikter
Bosna je majka za ove :D
jbt ko mala djeca, kakvim se glupostima idioti bave to ne moze covjek da vjeruje
Jadni su ti makedonci , gaze ih sa svih strana , turci pa srbi pa bugari skoro i albanci a cijelo vrijeme grci Makedonci uz vas smo
Kad su to Srbi gazili Makedonce majke ti, cak ih je Srbija priznala po ustavnom imenu Republika Makedonija
Lihnida kajce veslase po Ohridskoto ezero..
Ovaj predsjednik izvodi neki performans za publiku sa kracom predstavom, jer je njemu poznato da se ne pita ni on ni Zaev niti narod, nego kako glavni gazda kaze, a to je MMF. Pa ako bude da se nazove sjeverno govedo, bit ce tacno tako.
makedonski predsjednik je budala. odbiti naziv u kojem si zadržao stavku makedonija i za to dobiti suglasnost od države kojoj je makedonija pokrajina može samo politički neosvještena osoba.