Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
golema tepacka vo parlament. :))
Dao Bog pa se iskrvili..
Ye*ala te tvoja tetka..... Nauci se prvo selja*ino, pravopis i tek onda komentarisi, pi*ka ti mate*rina nepismena! PS Makedoncima mozes samo pop*usiti!!!!!!
Evo tebi jedna Makedonka je*be mamicu u pi*ku......... PS bolje gledaj tvoju \"avliju ili drzavu\", pa se onda petljaj jado u drugu!
ti makedonci su obicni lopovi. meni jedan bio kod kuce, kolega s posla. maznuo mi natel. koji jado, nije mi za pisljivi natel, vec sto ostadoh bez svih brojeva. g.o.v.n.a. od ljudi.
klitoris fb.ba
kosovo nikad nije bilo srpsko nego ste ga vi pripojili sebi i sad je odvojeno . Albance iz makedonije treba poslat na kosovo ako nece da postuju zakon makedonije sad imaju dvije zemlje.. inace bio sam u makedoniji i makedonci su fini ljudi
...nije tabi džaba sva pamet u dup.etu...
nema bolesnijeg djela bivshe juge ocijumi kolko god sam raje po chatovima upozno sirom balkana makedonci su daleko najretardiraniji narod i pri tome jako jako glupavi pa cojeche da ne povjerujes hem im moras crtat hem im tumacha moras dovest da skontaju zaje ba nciju a o prevodiocu da ne govorim sve u svemu jako bolestan mentalitet nidje vishe manijakluka nema neg kod njih tetkemi ;)
ovi Aljbanci će istrijebiti i Makedonce u njihovoj državi kao što su istrijebili Srbalje na KOsovu !