Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeza li ih i dalje Grčka radi imena
E moji makedonci, vaše su mahinacije na izborima NULA u odnosu što radi HDZ BiH kod nas. Gdje su oni u večini njihovi MRTVI glasaji po nekoliko puta i to na svim gl. mjestima u opštini. Pitajte Dragana HACIJENDU kako se to radi.
https://www.youtube.com/watch?v=o_gjBAhak18
Kad sam sam, kad je sve tuzno, ja se sjetim nje Makedonija mi pruza ljubavi sve
:D Makedonac?
nisam, ali sam imao djevojku iz makedonije i volio sam je i nisam je nikad prebolio
sve je to siptarija...a i oni sto nisu postali su najveci siptari i bugari....yebo ih tito sto im je dao naciju,jezik,drzavu
kada nisi upoznat s necim ne treba da komentiras,na ovim izborima albanci nisu ni izasli da glasaju u stvari oko 7% ,poenta je u tome da ne moze biti predsjednik albanac,jer su makedonci vecina,zato albanci bojkotuju i samo izlaze za izbore kada se dijele mjesta za ministre i tu oni kupe med,a ovo je rat medju samim makedoncima,a sami makedonci se nazivaju braca srpska,i nije mi jasno kako ti tako kaljas svoje.
sto se brastvom sa srbima tice makedonci su zavrsili....toliko ih cjenimo da vise cak i paznju ne obracamo na njih.....sto se nas tice to su za nas sve siptari i po neki tuta bugarin....nismo im i ubistvo kralja oprostili a oni novo sranje naprave....zato neka pokrepaju i nek i siptari yebu mamu...bolje nisu ni zasluzili......srbi vise nemaju razloga nikome da prastaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)