Izjava jednog od osumnjičenih
0
Makedonija: Meta bili policajci, a ne djeca
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku im siptarsku, podrska makedoncima.
samo da podsjetim da je u petak u konjicu usred pozara direkt ispred njihovih ociju 10 000 mus.li.man.cuga razvla.cilo vlastite ki.tu.rine na dju.mama.ma hisl.am je ideol.ofgija koja od ljudi pravi slina.va nesposobna robijajuca go.v.na treba li bolji primjer
americki muslimanski prijatelji stalno iznenadjuju ali drazi mi je Arid Uka nego ove islamske teroristicke djecoubice
koja propaganda nebi li se nabijao pritisak i mrznja jos vise. cuj zamjenili djecu za policajce, koja propaganda i preuvelicavanje.
mjesto sorensena
elem, uvijek su islamisti nakvi krivi, nevjerovatno kako ta priča o islamskom terorizmu upija vodu uvijek.....fakat je ovaj sav narod pun paganskog žara prema islamu....jb vas i afganistan i pakistan-samo izmišljate...problem je u većini!!!!
Najbolja srpska majka je Milena Došen.Dabogda sve bile takve.
Još malo http://www.youtube.com/watch?v=2MdxW6SnVNI&feature=related
Pogledajte kako su Albanci Muslimani čuvali Jevreje onomad, kad su Servi od Beograda napravili PRVI JudenFrei grad u vaskolikoj Evropi. http://www.youtube.com/watch?v=y61RAP4joWU
Da, vidjelo se u ratu ko siluje bebe od 3 mjeseca starosti, baca ih kroz prozor, dočekuje na nož. A i svoju mušku potentnost ste dokazali sa 50.000 silovanja. Sikter jednoćelijski krivoslavni organizmu u blatnjavu rupu i mrak u kojem obitavaš.
J.e.b.a.l.i. vam \'radikalni islamisti\' mame ravnogorske, kvazi redakcijo.
LOGIČNO
Dobro, malo sam pretjerao, siptar je dobar i kad radi u pekari ili kad mi donese ljimunad. Dobri su oni, samo treba znati sa njima. I sterilisat ih, naravno. Da se ne kote ko kerovi. Ufff, opet sam malo precero....
Da toliko o junastvi siptarskom i dekadenciji islama ,jednostavno vi ne mozete zivjeti sa ljudima druge vjere ! Ovim sm.ra.do.vi.ma ne trba advokat nego metak u celo za primjer ostaloj islamistickoj teroristickoj bagri !Podrska pravoslavnoj braci u Makedoniji !
Ja da sam tito u makedoniji, sveo bih te siptare na podnosljivih 3%. Ostalo bih poslao na duuuuuuuuuugi odmor u Aljbaniju. Tamo nek se kote koliko hoce. Samo mrtav siftar - dobar siftar. Oni da udaraju na nasu bracu slavensku?
Takvi su Siptari. Htjeli na policajce a onda pucali na djecu. Tako su na Kosovu, sreca pa SAD spasi te bud.ale.