Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto dozvoljavate komentare na ove članke, sad će krenuti rasisti sa svih strana
J.bo je otac ludu
@@srbo Gavrilo je imao cilj da se oslobodi tiranstva austrougarske a to što ste vi imali potrebu svakome da poturite svoje dupe, to je već vaša stvar
Tipicni barbarin ... samo vi srbi mozete smatrati ubistvo principom !!!
Gavrilo Princip je heroj a ne terorista a sto drugi idioti ratuju zbog jednog mrtvog austrougara nije problem Principa. Odakle dolazi rijec princip koji se koristi u svim zemljama svijeta? Dolazi od GAVRILA PRINCIPA.
ciganska posla !
ili su oni nepismeni ili sam ja glup jer ne razumijem konstrukciju zadnje recenice...
tragedija bratko, tragedija.
najveci srpski tarorista taliban je GAVRILO PRINCIP, srbi su sa gavrilom principom POKAZALI ZA SVA VREMENA BARBARIJU SRBO TERORIZMA !
bosnjaci / talibani !
Tragedija, i srpkinja je Doboju koliko se sjecam prije dva mjeseca ub.ila svoja dva sina, jadno je kad se dodje do tih granica, u.biti svoje rodjeno dijete .