Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ograda nema veze sa Srbijom i njenim gradjanima, nego su gasi svaka nada protjeranima iz Sirije, Iraka i Afganistana na normalan zivot. Gdje vam je susjecanje sa hiljadama muslimaskih azilanata. Kao vi ste neke zrtve, a nemate osnovno ljudsko sasjecanje. Niste vi zrtve, vi ste zluradi bezdusni supci.
pa eto nek zive u srbijji ionako su ih dotle doveli srpski krijumcari
ante je corav ali vi vise licite albancima a jos vise turcima ... genetika sta ces
U svijetu visoke tehnologije i specijalizovanog obrazovanja ljudi imaju ovakve ideje. Pa idioti nema tog zida koji nece srusiti gladan covjek. Razmislite je li samo on kriv sto je izgladnio.
Halal im plajvaz!
Nisu džaba vicevi, vi Bošnjaci ste stvarno glupi. Ko tokmačine. Kakve veze imaju građani Srbije sa zidom, osim sto vaša braća po vjeri sa bliskog istoka i Kosova koriste Srbiju kao posljednju zemlju koja nije u shengenskoj zoni za ilegalne prelaske granice i put ka EU? Ili ne čitate tekst, ili ste toliko zadojeni histeričnom mržnjom da i ne čitete tekst?
Prvo, azil nema veze sa ilegalnim prelaskom granice, biseru. Azil se trazi ui ceka odobrenje. A i citaj malo vijesti kad vec komentarises, koliko samo azilanata u 2015. je preslo iz Srbije u Madjarsku? Koliko ih je vec vracano, hapseno, sve mahom bliski istok. Sto se tice Srba, svi koji zele u Madjarsku su vojvodjanski Madjari koji su uzeli uredno madjarske pasose.
*migranata, ne azilanata
Srbistan ogradjen za sad od jedne susjedne drzave- jedini Meksiko u Evropi.
Sta Him moze ograda kad je to nebeski narod..
Trebalo bih jos toliko dodati, sto je sigurno, sigurno je...
ma od srba se moras ograditi betonskim zidom od 4 metra
kamen temeljac će biti na grbavici :))
kamen temeljac ce biti na drini, a onima kojima se to ne svidja, silom prebaciti preko zida, uostalom srbija je drzava srba, zar ne??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uopšte nisam sretna što ovo moram napisati ali. Sa Srbijom bi cijeli svijet trebao postaviti ogradu od 10 metara. Dok se Srbije na Balkanu nikada neće biti mira, na žalost ali to je blago rečeno čudan narod.
E moja Muni, da imalo pameti u glavi imaš razmišljala bi ovako, zašto Srbima da dižu ogradu kad oni imaju bezvizni režim, ah da, dižu se zbog emigranata koji između ostalog u Srbiju ulaze iz Grčke, ali ok, očigledno pamet je tercijalna u tebi, prvo nagon i glupost, sve ostalo docnije!
Kud mi ne podigosmo kopiju berlinskog zida...
srbija na aparatima :)
kao Srbin mogu samo da se slozim sa Madjorosima... Šiptari i Cigani samo sramote pasoše i dokumente države. Srbija treba da plati izgradnju ograde.
Luigi Naročito u Federaciji gdje su sebi i naciju smislili... pametan si dečko
"Šiptari i Cigani samo sramote pasoše i dokumente države" zar nisu i oni ravnopravni gradjani?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zid i pod napon da ubija !!!!! :)))
Njih treba ograditi Berlinskim zidom sa svih strana.
Sreća imamo mi našu Drinu duboku,brzu, hladnu, široku samo porušimo mostove i rahatluku niđe kraja nema, bravo mađari.
letićemo avionom, majci u pohode :)