Komentari (544)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaterpolisti osvojili svetsku ligu :)
Апарати на апаратима. Куку Боже, па Срби "опет губе" на Видовдан, злато за кошаркашице, ватерполисти освојили СВЈЕТСКУ ЛИГУ. Ах ти прљави "геноцидаши", само Кликсу нагоне сузе на очи.
A i vi srbi se raskokodakali kao da je to sad nesto bitno u zivotu. Ljudi moji najvaznije je da za svoj rad budes doro placen a boli koga briga za te medalje. Danas osvojile sutra vec zaboravljeno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
umjesto da stavite da su osvojile ep vi zakuhavate.... e moj klix.. cestitke komsijama.... krenulo ih pravo...
Bože Pravde je svakako bezveze. Bože. budala! je puno prikladnija.
dobroje
Grb manje više.
Beograd Svakako čestitke! No, voljela bih da se i vi pokajete, priznate, da bi bilo oprošteno - a onda kao svaki dobri komšiluk!
BOJKOTUJTE SVE U TRGOVINAMA ŠTO DOLAZI IZ HRVATSKE I SRBIJE dosta su nas uništili u ratu, ne dozvolite da to rade i u miru
Ma, nema veze - ko ruska ko srbijanska!
Nisu bolje ni zasluzili. Ma, salim se! Samo, ocigledno je da se Madjari nisu salili i da su im jasno rekli sta o njima misle.
bravo curke.....bravo gledala sam utakmicu i uzivala....bravo omladino
sad ce dodik traziti referendum da se kazne madjari hehehe
Hajd' bogati, k'o neka zemlja. Vrlo vazno.
Мађари, будите мирни иначе вам шаљемо још 100,000 шиптара преко Суботице.
Austro ugarska govna
Ko kada svoju zastavu mijenjaju svako malo... i ja više ne mogu da upratim koja je zastava Srbije... A vidi, kada bi vratili francuzima trobojku, a rusima... ostaje belo platno... možda i ljiljani procvjetaju na tom belom platnu :)))))
imamo i sada ljiljane na grbu...nismo ih se odrekli niti planiramo!
Pa to je ono što pokušavam reči, vaša zastava je plagijat. Od svakoga ste ponešto uzeli, malo od francuza, malo od rusa, malo od eto Bosanaca i Hercegovaca.. ne znam zaista šta je vaše na zastavi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da su malo normalniji prema komšiluku svima bi bilo drago, ali...
nevjerovatne sprdancije sa svih strana prema, cuj ti to molim te, nebeskom narodu, buahahahhaa... pa imal kraja