Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tisucljetna kultura, tisucljetne nacije.
Kr.vati su gen.ocidan narod to dokazuju non stop to su sad.iste i kuk.avice a kazu niko ne moze da povredi gore od kuk.avice. Vidite samo kako su se izivljavali na bebama i zenama u jasenovcu oni su pravi genocidasi! I muslimane i Srbe bi po.kl.ali da mogu.
Mozda su samo vjezbali fiziku po uputama iz Azizinog i Kasimovog Udzbenika!
statistika je porazna, svaki 4 katolik u hrvatskoj je uznemiravan u crkvi, da ne kažem kako .... papa se izvinjava, ali kakve koristi od toga
pa kad ih u crkvi, nabijaju na neku stvar, moraju se i oni na nekoga istresti
Stravično: Mačke, mačiće, cuke itd vandali drže u kući, a kao navodni ljubitelji životinja trebali bi znati da je to neprirodno okruženje za životinje.
joj kako sam gluuuuup, toliko sam glup da niko nece da komentarise da sam glup... ma preglup sam
ja sam glupko, ja sam tupko, tra la la reci mi koliko sam glup
Ovi mora da su čitali Ivu Andrića!
\"U posljednje pola godine...\" jao kako ste nepismeni... ko vam dade posao u pitchku mat3rinu
Koja crna iznimka da je neki baljo to uradio doktor bi isto napisao bali.ska posla
Rijetko komentarisem ovde , citam vecinom ove glupe komentare ispunjene mrznjom i idiotizmom. Sam se cudim, da ljudi koji umiju da koriste kompjuter, su u stanju takve glupe komentare da postave. ALI PONEKAD I VRLO RIJETKO se desi neki izuzetak tako i sa vasem komentarom sa kojim se u potpunosti slazem i to mi daje nadu da jos nije sve izgubljeno..........
Ne vjerujem da je netko od domacih. Zna se da mnogo Bosnjaka boravi u okolini Dubrovnika
YEBOTE KOJI SADIZAM ,STRASNO U KAKVOM SVIJETU ZIVIMO,FUJ !!!!!
@xxl Nije to do nacije ili religije. Imas primjer onog Kemala Karovica iz Sarajeva, ili onog Banjalucanina sto je sutnuo nogom kucica 50 metara. Svi smo mi bolesni Bosanci i Hercegovci, a i ovo je uradio neko iz ove zemlje, nacija nebitna. Ne kaze se slucajno da se moralni napredak jednog naroda ili jedne zemlje vidi na tome kako se to drustvo ophodi prema zivotinjama. Evo, vidimo kako smo napredovali. A i kako bismo, kad od silnog nacionalizma i klerofasizma koji nam se propagira na sva vrata nismo u stanju da procitamo knjigu, ili otputujemo negdje na zapad da vidimo kako se tamo zivi, pa da to primjenimo ovdje. Al\' jok rodjaci, mi moramo konzumirat mrznju, pa makar i crkli od gladi i svoju mrznju poceli iskaljivat ne samo jedni na drugima, nego i na zivotinjama. Ovo je produkt niceg drugoga, do bolesnog i mrznjom zatrovanog drustva. Jer kad nam ni ljudski zivoti nista ne znace i kad se slave pokolji, sto bi nas bilo briga za zivotinjama? Budi se narode, 5 iza 12 je.