Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam srbiji a bogami i republici srpskoj na pravom izboru velikog srpskog sina mojsijeve vere
upravo ovaj portal je u komentarima prvi objavio da ministar u vladi srbije biti leon koen
bijedan i jeftin pokusaj da se sakrije daleko najbolje kadrovsko rjesenje u novoj vladi srbije LEON KOEN koji ce veoma brzo postati jedno od najvacih pol;itickih imena ovoga dijela svijeta sretno brate i kako radili tako nam bog pomogao
hahandracim ti sekkkhanu na limu, hovno srandjacko
Molim readkciju klix-a za IP Adressu posta od Safeta, radi krivicne prijave pozivanja na ubistvo.Ukoliko dobijem IP adressu, prijava ce biti podnesena u zemlji u kojoj se doticni nalazi. unaprijed zahvalan
Koji je ovo k... od stranice, pa se ne može ništa komentirati, kao televizija ste,a ne portal. Ili se možda plašite komentara \"vaših dragih čitatelja\"? Ljudi će govoriti o temama o kojima vii ne date, sa vama ili bez vas. Napravite orvi korak, pustite ljude da konetarišu, to ide na njihovu dušu, a krivcu za čitanje istih nosi sam čitalac. Ugledajte se na index.hr. Ovo ovako ne ide, služite se totalitarističkim metodama, a plus veoma ste nepismeni. Ako krene ovoj zemlji, vama je budućnost neizvjesna zbog toga. A ako nastavi da ovako tavori u mraku, ostajete \"najčitaniji bh portal\". Toliko. Hvala.
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede. naravno komadi siptari se prije toga mariniraju, sa luk, maslinovo ulje , sol, biber, oregano, malo crvene paprike, ostavi se dva sata u frizideru i onda na rostilj. malu shiptarsku djecu u tepsije na 300 stupnjeva. to smeka kao mlada jagnjetina sa raznja. Probajte, \"bosanski rostilj by Safet\"
Rasime Rasime oko pupka pasi me