Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha nema za lojavu stoku bez viza, ove nase lojavce i siptare niko nece...
pa vratite tu ciganstinu nazada odakle je dosla....
ja nemam da platim
sve su nama ovo nasi bosnje navukli na vrat bijedu...nemaju mozga ko ni svraka.
kad ste toliko za ukidanje viza, nek ukinu, a oni nek se okrenu na vas, a vi na njih, pa ozezite, ovog prvog nek sretnu, sto mnogo vole srbe. ajde bosnjo, prvi u red.
EUROBIH evo sve trce,jedva cekaju da ukinu .hahhah e noja budalo!Ja samo neznam ko je u svemu gluplji? Srbin ili Bosnjak ili Albanac?
Uvesti vize za Srbiju pod hitno a ukinuti BiH
Bosna,Srbija,Makedonija,Crna Gora,Albanija,Turska-set baklji!Sta je lakse slomiti?Jednu po jednu baklju ili je teze i nemoguce slomiti sest baklji istovremeno?Ekonomije bi nam procvjetale,a i Bugari bi ucvikali,a kurche se nad Makedoncima?!!A i EU bi onda imala meksi stav i cvikala bi. Ali ne!Vama je bolje da se mrzite i koljete i da sada jedan drugom govorimo balijo a ja da pricam o historiji \"servie\" i \"vlasima\" ?!! ne moze se sa mrznjom naprijed ni u EU.Mi smo komsije treba jedni druge da najvise respektujemo i pomazemo a ne i dalje da nasjedamo na podvale sa zapada da nas zavadjaju da se koljemo a oni da muzu nase energetske i druge resurse
Vidjece oni sta je \"povecan broj zahtjeva za azil\" kad Bosnjama ukinu vize.
svima koji me kritikuju,samo dakazem da ste malo poglupi i da vam razvoja nema,vec ce te cekati milost od EU hoce li vam skinuti ili vratiti vize. Nekada su i njemci i francuzi ratovali i mrzili se pa sada ne.Vrijeme je da dodjemo pameti,sta fali Balkanskoj Uniji-procvjetale bi nam privrede!!
i onako kukaju kako nece imati dovoljno radne snage, tjeraju ljude da rade do smrti, a gledaj koliko nezaposlenih u ovim istocnim zemljama, jedva cekaju. ne zna vise covjek sta oni hoce, ni o cemu pricaju, o gospode sa nebesa!
po cemu su to i bosnje, ili bilo koji drugi, srbi, losiji od rumuna, bugara, ili nekih drugih za koje smo mi bili daleki zapad ne tako davno??? ili u eu, il nek se skinu s one stvari. i to ekspres hitno, inace...nek nam je svima bog na pomoci, i njima i nama.
sa vizama, ili bez, vec su se valjda svi svakom popeli na nesto. kad krene kriza i kad nema para, kao i u rodjenoj kuci, siromastvo na vrata, ljubav kroz prozor. nema tu velike umjetnosti. nije rjesenje ni da bosnje drze bez viza, ni siptare, ni bilo koga drugog. cak naprotiv.
Hahahah izgleda da ce da Muje ostanu bez viza bas mi je vas zao bando poturcena
cigane su vec protjerali isto kao da su kuzni. umjesto da pomognu njihovim vladama da rijese i njihove probleme, a i da im oni pomognu, ne. oni ih vrate sa 300 eura? i cute svi ko zaliveni. ajme. strasno.