Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sokyizov za [email protected] ti je matematika kad se pokolje i protjera pola teritorije BOSNE onda cemo o postenju i novom sabiranju stvari, znam ja da to pase tebi i tvojoj genocidnoj, al neide to tako postoji ona druga polovica ove price i da nije ovih bjelosvjetskih lopova davno bismo mi poravnali racune. Trebate im biti zahvalni jer vas cuvaju od pravednog gnjeva zrtava. Lahko vam je bilo dok vas je Milosevic naoruzavo i srpsku vojsku u nas tamni vilajet dovodio da kolje i progoni nenaoruzan narod. Nema vise Milosevica nema, a i ako se neki novi pojavi sada smo mnogo spremniji nego te 92-ge kada smo vam jos i vjerovali.
Obiliću, kobiliću ti mali glaviću.
Šta će tamo, tamo nema hdz-ova da im daje vjetar u jedra.
Bolje je ne komentirati nego svašta lupetati! Odakle Lajčak postade Srbin? Zato što je pravoslavac ili što zna naše jezike?? On je mlad i sposoban političar koji dobro razlikuje laži od istine, i u dušu poznaje naše političare... Njega se ne može varati i obmanjivati (kao svoj narod), jer razumije suštinu i nikome nije posebno naklonjen. To što bi neki htjeli da ga upregnu u svoja kola, nešto je sasvim drugo. Da mi u BiH imamo političare takvog kova, postali bi civilizirana i uljuđena zemlja, pa ne bi svakodnevno strepili od ponovnog rata. Ne bi odgajali mladež da mrzi drugoga i drugačijeg, te da svoje osobne frustracije i nezadovoljstva iskazuje jezikom netolerancije i mržnje po većini portala... E djeco...
Oćeraće ga Dodik....ah mene budale pa tam Dodu ne jbu ni 5% :D
Miroslav Lajčak je srbin i nebitno da li su srbi u pravu on je uvijek na njihovoj strani, skroz neobjektivan i za buducnost Kosova se nadam da nikada nece ni turisticki uci, a kamoli biti Visoki predstavnik..
SIKTER!