Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuciceva kuja
Je li ovo onaj što ga je Kurti od’ebao
@krcunbroz, oni snajperom naoruzane muskarce, a vi zene i djecu, dobro i muskarce al ako nemaju oruzija, ako imaju onda ste izde prave
Eno se Parizer umalo rasplakao sinoć. Drhtećim usnama je objavio da su nevini Srbi izašli u 2.46 ujutro da postavljaju nevine barikade, gdje ih je zaskočila mrska kosovska policija, a onda su se nekim čudom, u rukama nevinih Srba, tu našli minobacači i mitraljezi u kombijima bez tablica, koje se, kako je Parizer objavio, mogu kupiti na bilo kojem tržištu Otvorenog Balkana.
Respekt... Dosljedan je u pristrasnosti....
Ovaj covjek je najvise unakazio domacu politicku scenu i nepovratno unistio ovu nasu napacenu drzavu...Sam, ili u dosluhu sa ostalim evropskim zemljama, to je sad manje bitno...
LAJCAK JE VELIKI VUCICEV COVJEK S R B O F I L
Lajcak nikad ne laje na srbe, ne smije javno da im se divi, ali u svakom incidentu vidi krivice drugih, samo su srbi oke. Vrlo ogavan tip.
Lajčak je srpsko ruski igrač
Sa teroristima i teroristickim drzavama se ne pregovara nego ih se eliminise!
Kosovari skontali da nema više hajra od MZ, EU, USA, jer nas uvlače u politički pazar, a bošnjo nikako da skonta. Kod nas ti je spika kako niko više neće u rat, kao da te neko pita, kao da nas je neko 92 pito. U po evrope se orgija u ukrajini, poljska dipr, a mi...stupidni.
Kosovari i Bošnjaci trebaju tražiti od EU i USA da povuku ove korumpirane diplomate poput Hilla Eykobsra Lajčaka Marfy i prestati sarađivati sve dok su ti korumpirani likovi tu
Tuđman je najveći mađioničar 250000 ljudi zanoćilo u RSK a probudilo se na traktoru u Srbiji,,😂😂😂😂😂 🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Ovaj skot Lajčak dok je bio Visoki predstavnik u BiH , lokao je iz iste flaše sa dodikom....
Napad na bespomocnrme starce koji su dosli da traze mir u rukuma da soli i lebom 🤣🤣
Upravu je bio kurti kad kaze za ovog supka da je pristran srbima...
Nahpad na goloruku nejač, na civile, na ugroženi srpski narod koji samo hoće da se odcEpi ...🤏🤏😂
Vi trebate pustiti da vas Srbi ubijaju i zlostavljaju, trebate biti zahvalni sto to čine, kao u Jugoslaviji, jel to taj dijalog ?
Miroslave, Miroslave, dř0lj0 ...