Komentari (411)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emire zove te mama da sebi napravis brata
Ovi Srbi ne mogu nista uraditi a da ne laju na SDA i Predsjednike Izetbegovice, sto jasno pokazuje ko se suprostavio njihovoj okupaciji......
sanja puna duha i argumenata kao i uvijek
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
BOLESNIK NARKOMAN ALKOHOLICAR COVJEK IZGUBLJEN BEZ ZEMLJE VJERE I PRIJATELJA NEBI BILO CUDO DA JEDAN DAN SAMO CUJEMO IZVRSIO SAMOUBISTVO
a padal' ovdije ikome napamet da postoje ljudi koji ne vjeruju u boga, ... i ne misle to mijenjati zato da bi im bakir dao posao
podivljala Objasni, svega ti, kako vjera može da se primi, da se vrati vjeri, da proda vjeru?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Emire, ništa ti Baka nije radio niti te je zajebavo oko Andrićgrada, prema tome ne seruckaj
a sto bi neko htjeo da nosi moj emire, izgleda da zivis u strahu od samoga sebe, vjeruj mi da te sazaljevam..... valjda progledas jednog dana....
Jedan od najiritantnijih likova sa ovih prostora uopće. Odrekne se vjere, naroda, grada, povijesti... Meni se čini kao kompleksaš najteže kategorije. Dok je jedna ljudina (Josip Pejaković) na TVSA 1992. na ulici smirivao ljude, ovaj je srao na telefon iz Pariza, daleko od rata. TO NEMA VEZE SA RELIGIJOM I NARODNOŠĆU. GOVNO OD ČOVJEKA, 100 PUTA DOKAZAO.
pORUKA SIV A CRN: PROČITAJ PROROČANSVA TARABIĆA. SVAKOJE SE OBISTINILO!
EMIRE NIKO TO NEĆE ODNIJETI. TI ĆEŠ SVAKAKO ODGOVARATI ZA RAZNE KRAĐE ( KAMEN) RUŠENJE NACIONALNIH SPOMENIKA I SKRNAVLJENJE SVETIH MJESTA. ŽIVI BILI PA VIDJELI!
emir efendija, nakon tvojih kič filmova odlučio si napraviti još veću štetu; cijelu jednu KIČ-PALANČICU koju onako glupav i samozaljubljen zoveš gradom. tvoji filmovi su provincijalna kopija stranih filmskih fora, a opskurna palančica kopija kartonskih kulisa iz špageti westerna i oboje će ostati da svjedoči o bijednoj razini duha njihova umišljenog dunđera.
Kusto je mnogo pametan materijalista, skonto covjek kako zaraditi milione.... :) na glupom srbskom nacionalizmu, jos uvijek je konkurs otvoren traze se novi Emiri.
Dodik je mala maca za ovoga četnika...
Covek jeste u pravu. Kad kaze da smo mi tad imali drzavu/zakone sve. Bili drzava. Dok Hrvatska/Bosna i ostali su bile obicne kolonije koji nisu znale propisno ni da se bore protiv okupatora. To su neke cinjenice, zapisane za vek vekova. i to se i danas vidi. Srbija sme da saradjuje sa Rusijom, da zove Lukasenka, da vodi politiku kakvu smatra da treba, dok drugi, odma poltronski, sve kako kazu velike gazde. I tako je danas, posledice su tu.
Koji to MI ???
Samo pocek.....sravnice se i andricgrad i gavrilo u njem.....
Sarajevo i BiH su ti dali sve, unutar Jugoslavije. Ti slavis covjeka zato sto je Srbin, ne zato sto je jedan od najvecih pisaca. Slavis ga tamo gdje on ne bi zelio da se slavi.
jESTE, PRAVI PRAVCATI LOPOV.
Prestrasise me ovi tvoj uzvicnici.
Kusta četnik, Hitler... jel vidi neko na ovoj slici svastiku ili neki drugi nacistički simbol?
http://www.vijesti.ba/files/news/2013/Mart/kusturica_velika_319514735.jpg
Hahaha, vidi što Titoide boli istina o Kusti hahahahaha
da je nama Hitler "bogdo" ziv...
da napravi drzavu od ove s\j\e\b\a\n\e bosne, ili sve sravni sa zemljom kao sto je i sa njemackom bio slucaj
lee, kako je tvom dedi bilo u der serbisches freiwillingenkorps? Ha papak, mamu ti na handžar nabijem?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Potrosio 60 godina zivota uzalud i nikada se nije opametio. Il' ga je Bog glupog stvorio il' je na sihir nagazio... ;-))
Budalo neuka, Hitler je mrtav!