Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa moraju Srbija i Hrvatska malo zategnuti odnose. Uskoro će izbori u BiH. Svi se uzajamno pomažu.
Kovač pravi je'ač
mrzim političare. sve.
Umoran sam
Gdje je onaj troglodit @Vlahobran91? Na ovim vijestima se raspravljaj sa četnicima/srbima/vlasima a ne na vijesti o ubistvu djeteta, govedo retardirano.
@Vlahobran91 prvo su stoka ovi iz redakcije koji ukinu komentare na Sanelu Jenkins, Božu Vreću, Ganićku, Deena, ali puste komentare na vijest o ubistvu djeteta iako znaju da će mraka ko ti i braća ti iz ostala dva tabora jedva dočekati da se u komentarima prepucavaju bez ikakvog obzira. Razumijem da dosta komentatora živi od mržnje koju prosipaju nemilice na skoro svaku vijest (imate ih vala koliko hoćete pa udrite), ali što je previše, previše je.
Vučić je svima rekao,od amerike do kine da niko nikada više ne smije da tuče srbe ,inače će im on pokazati zube.. Čak je i Čaku Norisu priprijetio !
@Vecinskismo Neee...Čak Noris mu je obećao još dva Kosova pride samo da ga Vučko ne bije
zaustavite hdz ... zaustavite blamažu hrvatske i hrvata
Hebe se nama za tom pričom osim ako potjernicu nije Dačić raspisao za Draganom Čovićem pa je on tako KOOPERATIVAN sa DOdikom. U registru hrvatskih branitelja Dragan Čović član Predsjedništva BiH je služio kao bojovnik RIJEČKE BRIGADE !! U drugoj državi, ili je vojska druge države nešto radila po Mostaru i okolini , ko i JNA za što je general PErišić oslobođen.
susjed iz PM vama nece vise niko pomoc od kad su videli kakvi ste fašisti. Mozete se krit iza NATO. Bez okupatora i da se nekome u shuppak uvlacite vi hrvati nemozete. sram vas bilo.
ovaj Kovac kao Gobbels. ustaše se usrale. ne smiju Srbiju kocit ka EU a na drugoj strani Gospodin Oreskovic hebe HDZ gde moze :)))
Otrest ce tebe Vule isto ko Dodik Baketa ha ha (mala sala)
@SuaveAcecino Sto se ljuti zar ne mogu da se zezam ebi ga jesi ti neki zamerljiv cojek
Hrvatska je prnula u šišu. Ne znam ko se više opterećuje oko ove nebitne države.
@SusjedizHrvatske Hahahaha ko ide dole? Da dobije neku boleščinu.
@lik55555555 Opet nam se javlja ustaša, koji je promjenio uniformu u partizansku. Pa Crna Gora ti je možda i skuplja od HR.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)