Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUKI POKENJAM TI SE U USTA
Zelim Kostunici uspjeh na sljedecim izborima i da postane predsjednik Srbije. Jedino tako Evropa ce prestati da titra tamosnjem prikrivenom milosevicevizmu.
Ovaj ratni zlocinac smrdi od svih ratnih zlocina i krvi koje ima na svojim rukama!!! dokaz da je nacisticka srbija fasizam i ubice kad izabira jucerasnjeg ubicu Bosnjana i Hrvata!!!! BiH4EVER!
Ovaj Kostunica je gori od Karadzica fasisticko i komunisticko gooovno jednooo
Niko dotičnog nije opisao kao Nenad Čanak. Veli: Koštunica je Šešelj s prigušivačem. Da nastavim istom matricom. Tadić je Košturnjača sa prigušivačem
Bravo Vojo... zivela Srbija!!! Ti si jedini srpski kandidat na izborima!
Njega su u Bosni preimenovali u voja kalašnjikov,inače voja kalašnjikov je odavno propala figura i jedan marginalan lik
Olinjali nacionalista, grobar vlastite stranke. Dobro je da ce ta interesna grupa sa politickim trutom otici ispod izbornog cenzusa.
Vampir........smrdljivi !!!
ratni zlocinac i genocidas, treba ga tuzit za ratne zlocine!!!!
KO MU YEBE MAMU