Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je i dobro..kod nas političari jarani, jos se i druže privatno...ko kad su istomišljenici i imaju zajednički cilj...domoći se para :)
@nanomesh A nije samo stvar ni u ovcama..realno i nemas za koga glasati..tako je "dobra" ponuda
https://www.youtube.com/watch?v=u5QAlKxhgTg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fina gradska raja.
Šiptari se igraju kulture dijaloga !!!
A na kraju mu kaže "My moon"... i haj ti sad skontaj da li se mrze ili vole..
Vorsicht Balkan!!!
Zamisli napadne milojko baketa..To bi bio genocid nad baketom😂😂😂
Ovako je tekao razgovor izmedju njih dvojice: A: Ovo je mojih pet maraka B: Ja sam prvi doso i naso te pare i kad neko prvi dodje.... ne meres nikako prije mene.
zamisli u Sarajevu u ringu se pobiju Bake i Covic a mi ko ovce navijamo
Ista stvar kao u dzamahiriji FBiH....ni jedni ni drugi bez Srba ne mogu da odu ni do klozeta.
pa naravno koga govnima da pitamo da odrastu
A kakve ovo veze ima s nama???
I sta je vijest?
O ta ćivša noneeee...
"Tučnjavu je započeo Krasnići koji je Zeku polio vodom, a ovaj je uzvratio flašom, nakon čega su se počeli udarati pesnicama." Stid i sram da vas bude! Fekalistanci hodaju po fekalistanu usranih gaca a vi se rasipate vodom!
Sine,dzabe novi Nick....popustaju te tablete,brzo pojacaj dozu Integratorcic😂😂😂
Kako li si uspio pobjeći iz sobe?? Nazad u krevet da popiješ onu malu crvenu tableticu
Koliko li ovo zanima onu staru albanku, njenog nagluhog muža prosječnog kosovara, kojem je do mirnog života ili intelektualnu elitu koja je poodavno napustila Kosovu i ostavila ovake mediokritete da se eksponiraju ekstremnim primitivizmom.
ahahahahaah al se slatko nasmijah............ al da budemo iskreni, ovo se desava svagdje u svijetu..........
Posebno to vole raditi britanski parlamentarci ili u njemački, a imaju to običaj raditi i američki kongresmeni i švedskom parlamentarci.
@Oskarovac svi.......znam ja to......zato sam i naglasila da se to desava svagdje i nije nista neobicno sto se desilo na Kosovu.......a vidis i sam bolesne komentare..........nazadni smo u svakom pogledu, a posebno u objektivnost
jel ovo zbog cjena maline ??? mrsko mi da citam
jadna Malina, vazda zaplati :)