Nakon posjete reisa Cerića
0
Kosovski Bošnjaci traže da BiH prizna Kosovo
Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sarajku: Jedi go*ana djevojko sarajko. Svi muslimani bivse SFRJ nisu imali nacionalnu pripadnost vec su se vjerski izjasnjavali do prvih demokratskih i slobodnih izbora....i tada su se izmedju ostalog i Muslimani Kosova u vecini izjasnili kao Bosnjaci. Gledaj juznomericke sapunice i heklaj, nije ovo za zene. Reise ef. zivio ti nama!!! Bosnjaka, Albanaca i Kineza 2.000.000.000
Kako srbi opravdavaju prelazak na islam,a neprelazak na katolicanstvo?
\"Kosovski Bosnjaci da BiH Prizna Kosovo, To oni traza, ako im nudi -niko.I ovo je dio propagandne politike zazbijaca BiH i tom pitanju ne treba pridavati znacaj. Trazila je i Srbija 1999 godine ujedinjenje sa Rusijom i sta bi,nista.Priznanje Kosova od strane BiH,nije uslovljeno priznanjem RS,o tome mogu mastati i pisati oni kome je BiH trn u oku,ali da se mora uvazavati i misljenje bosanskih Srba,mora jer oni su dio BiH kojem treba jos vremena da shvati vremena da shvati da je Srbija najveci neprijatelj srpskog naroda u BiH,ali nije i najveci neprijatelj predstavnicima srpskog naroda u BiH.Onda kada Srbija dobro izmuze Dodika reci ce mu da se okrene Sarajevu a to ce biti najveci poraz srpskog naroda,ne od Bosnjaka ili Hrvata nego od brace Srba.
Samo kazite da ste to rekli, jer vas kinje i prisiljavaju da to kazete, sta prosjecan Bosnjak dobija priznanjem nekakvog Kosova, nista, moze samo izgubiti. Daj da se pomirimo i radimo za bolje sutra nase djece, zar cemo se svadjati zbog mafijasa i terorista
Samo ližite Šiptarima guzicu, dok oni svojom drogom uništavaju bošnjačku maldost, koju arapski ispirači mozga kasnije odvedu u vehabije, da bi sutra postali udarnička snaga reisa Serića, u pravljenju islamskog rezervata Bosna.
\"Izmedj sebe daju zulumcare,zulumcare izjelice Turke.Predaju ih u Srbinjske ruke!Boze mili i Bogorodice!Kada Srblji dokopase Turke,zulumcare u bijele ruke,pa ih stase Srblji razvoditi!Preko polja bez svijeh haljina,bez curaka i bez anterija.Bez saruka u malim kapama.Bez chizama I bez jemenija,gole bose topuzima tuku.More Basha kam\'poreza nasa. U po polja Djordje sablju vadi.Zulumcarske odsijeca glave.A kad Djordje isijece Turke zulumcare,onda Djordje u gradove udje.Sto bi Turak po gradov\'ma bijelim,sto bi Turak za sijece is\'jeche!Za predaje sto bi to predade,za krstenje sto bi to iskrsti. Kad je Djordje Srbijom zavlado i Srbiju krstom prekrstio i svojijem krilom zakrilio. Od Vidina pa do vode Derine,od Kosova te do Biograda,vako Djordje Drini govorio!\"Drina vodo plemenita medjo!Izmedj Bosne i izmedj Srbije, naskoro ce i to vreme doci,kad cu i ja i tebeka preci i Chestitu Bosnu polaziti!\"
Treba priznati Kosovo naravno !! ... Još malo i rusija ce priznati : )) E onda jedva cekam da se RS pokusa odvojiti heheh ... Ima da gori pravoslavna vjera !!! A ove armence iz BIH sto se nazivaju \"srbima\" prebaciti na Islam ; ))
Bošnjakinja sam i mislim da Kosovo jeste Srbija, bez obzira koliko koga u procentima živi dole. Pokušajte biti fer i recite je li ok da Albanci imaju dvije nacionalne republike, nije brate.
Ne pada nam na pamet da priznamo Kosovo, sve dok se to može loše odraziti na našu unutrašnjo-političku situaciju. Mi ne znamo šta je vama cerić obećao, ali ne pika se njegova, jer smo mi multinaconalna i multikonfesionalna zemlja, u kojoj jedan vjerski poglava nema šta da traži u politici, pogotovo onoj koja se tiče sva tri naroda,
OVAJ ČE ČOVJEK NAS U PROPAST OTJERAT!!! pazi šta ti kažem!! sotono!! majmune!! ne traže ti to Bošnjaci jer ih više ni nema u tom broju dolje, sve su protjerali na ovaj ili onaj način, nego šiptari djubre!!! AL\' MOŽEŠ GA P.O..U.Š.I.T ZABORAVIO SI NA SRBE I NA RS!!!!!
\"Ala Kardas\" Vidjeh cudnijeh prilika. Vala Jordas,po nas dobro nije! Kad se digne kuka i motika,bice turku po mediji muka\" \"valja braco za Krst vojevati za krst casnu krvcu proljevati\" \"svako svoje da pokaje stare\"... Pocetak bune protiv Dahija\'...
Sto kaze Ibraga, jos malo pa ni 19%!!! Da niste toliki Srbomrsci, jos bih vas sazaljevala kakve vjerske vodje i politicare imate!!! Ovaj Ceric ce samo navuci belaja na vrat vama takvim svojim ponasanjem. Poludio covjek.
Sto kazu: \"Cega se pametan stidi, budala se ponosi\". Koji klinac vi imate pod milim bogom koristi od priznanja Kosova??? Da se umilikite sipcima ili da napakostite Srbima, ili da morate priznati i RS??? A pameti, milosni boze!!!
Ovaj Ceric je nevidjena budaletina, on samo hoda okolo i siri netrpeljivost. Kako ono ide ona njegova cuvena izjava: \"Kad vas ovako pogledam...\"??? A??? A svako zna da od tog palamudjenja i priznavanja od strane BiH nema nista, davno bi oni to uradili da mogu, al ne mogu, u tom je stvar. Bez veze, iz supljeg u prazno. Podizanje tenzija.
Zaboli Albance hoce li Sarajevo priznati Kosovo ili ne. Imaju svoju drzavu na 100 posto teritorije, isto ko sto je Hrvatska 100 posto suverena, Crna Gora 100 posto suverena, Makedonija 100 posto suverena, Slovenija 100 posto suverena... Srbija je izgubila Kosovo ali dobila 49 posto BiH. Jedino Bosnjaci zahvaljujuci svom pametnom rukovodstvu imaju 100-49-30=19 posto. I nije im dosta sto su ih svi izradili, od njihovih vodja, preko Hrvata i Kosovara za koje su podmetnuli ledja, Crnogoraca koji su pametno odigrali na Alijinim greskama... Allahimanet Bosnjaci, samo vi glasajte za SDA/SBiH, vjerujte Silajdzicevim i Cericevim lazima, uskoro nece biti ni 19 posto.