Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada shvatam zasto Amerikanci gube primat u svetskoj politici i ekonomiji. Ovo je sve njihovo maslo, nihova instrukcija. Potpuno su prolupali.
Pa ko bi se brukao da prizna ovakvu drzavu i da se ponizva otvaranjem ambasade u Pristini. Ovo stvarno postaje sve zanimljivije za gledanje. Valjda ce neko da snimi i komediju na ovu temu.
Kosovo uvelo vize za 87 zemalja svijeta. Buahahahahahaaahahha
Kako smesno izgledaju ovakvi potezi. Stvarno ne razumem efektivnost ovakvih akcija. Samo pokazuju da su ove drzave u pravu sto ne priznaju ovu kvazi-drzavu.
Prosto je neverovatno da se sluze ovako glupom taktikom. Nemam reci.
Izgleda da im je taktika da se pozivaju na neuracunljivost, prilikom sledece faze svog projekta da se ujedine sa Albanijom. Ko bi normalan donosio ovakve odluke?
Uvodimo vam vize! Molim? Kazemo, uvodimo vam vizeee!! Ko je to? Ne cujemo vas i ne vidimo. // Ko mari za Kosovo.
Izgleda da Amerikanci ne drze bas sve pod kontrolom. Kakvi su ovo glupi potezi? Ovo ni deca ne rade. Uvodis vize vise od 2/3 sveta. Hahhaah, pa oni su definitivno ludi.
Pa tesko regionu sa ovakvim kretenskim protektoratom, krimi-mini, neobrazovanom i bez perspektive kvazi-drzavicom
Ne znam kakva je ova vlada Kosova, ali izgleda da ne razbiraju bas najjasnije realnost oko sebe.
Oduvek sam znao da ce Albanci da krenu putem sunovrata, onoga trenutka kada krenu da i sami koriste drogu kojom truju celu Evropu. Izgleda da je dosao taj dan. Krenuli su od sankcija..
Ovi Albanci su totalno prolupali. Izgleda da su poceli da koriste robu koju prodaju.
Ova odluka me podseca na sankcije koje je Japan uveo SADu i obratno. Dajte ljudi, nemojte da ste smesni.
Uvek sam se pitala kako moze da funkcionise ovako mala drzava. Crna Gora bar ima more, turizam. Kosovo ima neke rudnike koje su okupirali Amerikanci i Britanci. Odogovor je kriminal, droga, otmice, belo roblje. Sve se to sliva u ovu crnu rupu.
Ma oni jedino mare za puteve droge i belog roblja. Nezavisno Kosovo je posledica monstruoznog scenarija Amerike. Ja sam za podizanje zidova i bedema izmedju Srbije i Kosova, dok ne preusmere ove puteve.