Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćamil i Ismajli na aparatima.
Podrska za nasem Ismailjiu starom arnabasu :-}
Ovi Šiptari mi nikad neće biti jasni, izvode čoveka iz sale sa kišobranom a uopšte ne pada kiša već jaja. Pokojni Tesla, da je znao, za današnje parlamentarce bi patentirao jajobran :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odakle Albancima jaja? =))))
Izlegli?
Nuto Asima ... je li ti to mene zezas, Asimeeeee?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ziku Hasima starog narkomana na 00:26 keseri se pa dobi i on jaje u glavu..
Svaka cast Srbima. Stvorise Republiku Srpsku u sred Kosova :-D
hehehehe 9% gdje živi 3% prosjek godina 48 godina, za 50 godina opet to postaje albanska zemlja Formirana zajednica albanskih opština Predstavnici pet političkih stranaka Albanaca koje deluju na području Preševa, Bujanovca i Medveđe su na zajedničkoj sednici formirali asocijaciju tri opštine.
Poručila ti Bleona Ćereti da je poljubiš po sred(vidjeti fotku): http://static.mondo.rs/Picture/373837/jpeg/2.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
s*bi gledajte, 97% Albanaca u skupštini, nigdje s*pskog znaka, a balijama koji ovo ismijavaju poručujem da do banja luke i vide ima li bosne tamo :D
Ismailji prodajem jaja povoljno,made in Zajednica Srpskih Opstina:),a ako bas zelite da osetite zar borbe,mozemo vam prodati i kamenice:)
Jel gotova baklava?
JESTEL VIDJELI ŠTO SE TAČI SMIJE DOK NIJE DOBIO JAJE,A ONDA PROMIJENI FACU.
dorucak s nogu
jajare
Kazu da su Ismailja navatali na granici među sirijcima, pa zbog toga ne komentarise.
...jajare?
TAKO I KOD NAS TREBA KAD DODIKOVCI POCNU GOVNA JEST SAMO KAMENJEM NE JAJIMA
Jesi li ti Ismailjov bata?
kakav babun ko god da je.
o pasha shiptarre
Gadjao ga je radioaktivnim jajima.
"predsjednik Skupštine Kadri Veseli" U skladu sa prezimenom predsjednika skupštine sve će se ovo riješiti vrlo brzo.
Siptari u parlamentu :-) Kao pigs in space. Ne ide nikako, pa da ga j*ebes. Bolje talibanima stoji parlament nego Siptariji.
Srbija je imala drzave i zakone dok su Siptari jos na granama visili, a njihovi mentori Amerikanci jos nisu ni postojali. Niko se na Balkanu ne moze pohvaliti nekom parlamentarnom tradicijom, ali opet je Srbija daleko ispred svih, ali to nije poenta mog komentara. Poenta je da su americki divljaci dali "drzavu" siptarskim divljacima kao sto su 80-tih dali talibanima i da takvi eksperimenti imaju veoma ogranicen vijek trajanja i potpuno su neprirodni.
Zilim di si dipisijim si ribicimi iz cilig sviti. Sifri Cipiripi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ejh, a sve se nema =))) Kazu, glad na Kosovu ... jaH, moj brate. Imaju j00ja na izvoz.
Pogan je to narod