Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bujrum vida, slijedeci put bice: sve mozemo oprostiti samo ne sandzak i vojvodinu
Srbija je oduvek imala samo jedno srce-Kosovo. Nase je bilo, nase ce i ostati. Sve mozemo oprostiti - i Krajinu, Bosnu, ali Kosovo nikad.Znaju to i Siptari. Ova prica je daleko od zavrsene, a ja se molim Bogu da sve prodje bez krvi.
1991 Slovenija je srce srbije! 1991 Hrvatska je srce srbije! 1992 Bosna je srce srbije! 1995 Makedonija je srce srbije! 2002 Crna Gora je srce srbije! 2008 Kosovo je srce srbije! 2011 Vojvodina je srce srbije! 2014 Sandjak je srce srbije 2016 Presevska dolina je srce srbije 2019 Timocka krajina je srce srbije 2021 Pirotski okrug je srce srbije 2023 Prohor Pcinjuski je srce srbije Itd.itd.itd i na kraju Srbija kao Nokya osta samo Beogradski pašaluk u srce srbije..!!!
Tako razmišljanje i takva vrsta Šovinizma je građane Srbije dovela do propasti. Samo onaj video zapis kada iz kamiona izvlače onu maloljetnu djecu u genocidu na Srebrenicu, svijetu je a posebno zapadnoj evropi dala pravu sliku o srpskoj politici i namjerama. Poslije toga nigdje vas nejma ako nastavite takvu politiku. Vjerujmi.!
Haha, kad Dodik provjeri poštu :)
svrbija proglasila dan zalosti izgubila kosovsku bitku :))
ah sto su se braca srbi raskokodakali o pravdi i moralu...jadni...slovenci cinili zlocine nad njima, pa hrvati, pa bosnje, pa kosovari, pa nato....pa mora da nesto nije u redu sa cijelim svijetom, samo su srbi jadni dobricine...
I to kukavicki šiptar se naso da govori o kl.anju civila FUUUJ Gam.adi http://www.youtube.com/watch?v=PQaiqf4218E i ovaj zabranjen od amerikanaca ali nece moci zauvek da kriju istinu... http://www.youtube.com/watch?v=KKBPYIX_olg
e jadni super-turboserpine, siptari nisu vas jebavali ni 5% jos dok ste imali citavu SFRJ i nenauruzani, akamo li sad sa svojom vojskom. e moj turboserpine vase junastvo ste pokazali vjekovima sa masovnimgrobnicama punih starih, zena staraca,trudnica , djece od 1 mjeseca pa na vise, itd to ti sigurno znas bolje od nas.
Samo polako... Neka se siptarska s.t.o.k.a sad veseli, zna se da ce plakati kad-tad.
hoce, hoce... ali u snu!! :D
JEBAĆE VAM SRBI MAMU SMRDLJIVU.