I mještani postavili barikade
0
Kosovo: KFOR blokirao put u selu Izvore
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje razgovarati sa srbima preko nisana, NATO je to shvatio.
To su Tadičevi Jokeri, balvanrevolucionari u 21. vijeku.Dno od dna ljudskog roda.
Tlinestiiiiiii
ti si srbin. mrs sa interneta, srbine pokvareni i glupi.
blokirali su danas jedan od alternativnih putnih pravaca koji povezuje sjever Kosova sa Novim Pazarom vjerovatno zele prekinuti tok narkotika prema bosni. svaka cast kfor.
vlahosrbi su vjecite ubice Bosnjaka
srbija se prosirila u bosni,hrvatska isto tako jedino nasa bosna skapava na 24%,lako cemo za kosovo,valja nam izdrzati u nasem pasaluku a tijesno.
Kosovo je srce Albanije...!!! Naravno podrska autohtonom narodu Dardanije- Albanije...!!! Servi su ruski imigranti koji su se dosealjavali ruskim seobama krvolocnih slavena seljobera pecinara...!!!
Ovo je majorizacija KFORA od strane srba. Svi smo mi KFOR.
KOSOVO JE SRCE SRBIJE ! SRCE SRBIJE, SRCE SRBIJE ... ! tako svrš.avaju četalji na tekmama ....