Pucali na kuću kosovskog policajca
0
Kosovo: Euleks uhapsio dvojicu Srba
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da Srbi su prijetnja Albancima na Kosmetu treba ih malo zaplasiti...
`Oni se nalaze u pritvoru u južnom djelu Kosovske Mitrovice.` Progutati ce ih mrak :)
U pravu si, ko vam je kriv što ste počinili genocid nad prvim komšijama. Mi bi bili najsretniji da pošteno zaratite.
Mi srbi ako zelimo da zivimo umiru bilo na kosovu ili bosni jedino nam je put bg odnosno sumadije!
ma albance tj SIPTARE ne volite ni vi Bosnjaci jer su najkrvolocnija nacija svijeta al\' eto sad nego sta cete jadni nego za njih cim su stavljeni protiv Srba. FUJ STE.
Ae sad realno , nisu hapsili albance kad su pucali prema srbima a hapse srbe kad pucaju na albance ! Ima li logike ? hpsi i jedne i druge , ko je kriv nek odgovara !
SRBI SU NAJVECI TERORISTI.......!!!!!!!!!
to su nevini srbi koje su uhapsili muslimanski teroristi
apsi sve i srbe i albance
hapsi sve srpske teroriste!
kada ce vise upotrijebiti pravu rijec za ovo srblje treba stajati za podsticanje i izvodjenje teroristickih aktivnosti i terorizma, srblje se od malih nogu uci da bude krvolok al uvijek na nejac, no junacka serbska krv zna se svaki su rat izgubili e tugo sad im sipci taslace zene kao hazi omu natazu bekvalac :P p.s. srblje spremite zene za sipce
Vazda su ovi balavci nesto nabrijani, treba ih dobro izdegeneciti da krv propisaju