Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji bolesni komentari, ovaj portal je posto žešća bolnica.
ajmo \'rvati sada je pravo vrijeme za occupy hdz i poklopi ovu okoprcnu sexi MILF jacu
PA ZAR NIKO OD LJUDI NIJE U STANJU DA VIDI DA NA OVOJ SLICI UOPSTE NIJE LJUDSKO BICE, DA JE TO ILIMINAT-REPTIL SA ZMIJSKOM GLAVOM...USKORO BOG DOLAZI I KRVAVO CEMO VAM NAPLATITI VISEHILJADUGODISNNJE KASAPLJENJE LJUDSKOG RODA.. ZA PAR DANA KRALJICA ELIZABETA JEAN OD VRHOVNIH DEMONA CE DA KREPA I TO CE BITI POCETAK KRAJA ILUMINATA-REPTILA......SVE DO POSLEDNJEG CEMO VAS UNISTITI...
Dabogda završili na smetljištu historije i nikada više ne ozivjeli! Isto naravno zelim i ovoj \"domacoj\" ratnoprofiterskoj bagri i svim ostalim strankama koje vec, evo 20 god., izrobljavaju, muče i lazu ovaj napaceni , ali i dalje saburli, BosanskoHercegovacki, narod!
jes jaco blokirana imovina hdz, čak su i komplet stranku optužili a s njom tonu u bezdanu i oba hdz u bosni i hercegovini
Apage Satanas
Ovo je vrijeme kad\' se puca.. Metak po metak, Rafal iza rafala.. Izlazi Mevlide tu je Ambasada.. Daleko su New York i Washington.. Izlazi Mevlide tu je Ambasada.. Daleko su New York i Washington.. Sad si Mevlide tu na raskrscu.. Svi te gledaju svi sapucu.. Ti ne vjeruj nikome na rijec.. Svaki metak sam moras ispalit\'.. Ti ne vjeruj nikome na rijec.. Svaki metak sam moras ispalit\'.. Pucaj Mevlide sad na Ambasadu.. Pucaj Mevlide sad na Amere..
tuka