Reakcija na isključenje iz HDZ-a
16
Kosor: Izdali su me najbliži
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ove naše hoće izdati najbliži...
Izdali me prijatelji izdao me brat izgubila sve sam bitke al' jos vodim rat (2x) Ref. 2x Jer ti si mi najvazniji ne izdaj me ti budi uvek pored mene moja ljubavi Prodali me svi rodjeni za kune tri vise vredim al' ne zalim kad smo skupa mi (2x) Ref. 2x Nek sve uzmu neka lazu neka mrze me nek svi budu protiv mene izdrzacu sve (2x) Ref. 2x
Nisu te izdali Jadranka, nego nisi dovoljan nacista i fasista da bi mogla sjedit u fasistickoj stranki zvana HDZ.
@nadnicar: kome ti naredjujes kako ce da komentarise dijete ti nataknem zenu ti nataknem na grob ti se majcin olaksam
Zaista , citajuci vase komentare, sagledavam koliko smo nepismeno stanovnistvo. J.Kosor nije izbacila sanadera , covjek je sam sebe izbacio , i uhapsen je u austriji jer je htio bijeg u usa. Sada je izbacuje covjek kojeg je najela i napila. Nemojte misliti da ste vi nesto bolji od Karamarka .... CITAJTE VIJESTI I BICETE UPUCENI I KADA KOMENTARISETE NEKA TO BUDE U VEZI TEME .
kome je kosor prijateljIca taj ne treba neprijatelje...
Nazalost i domaci hrvati su u istoj poziciji ko i ova Jadranka.Ode nam RH u uniju,a vazdan gušili razvoj BiH.
Jos samo da te srce izda, k.u.r.v.o u.s.t.a.s.k.a
izbacio je marginalac,mizerni seljacic iz jubuskog,propali historicar florijan boras i jos par kamerada..bolja je ona od ovog sto slijedi u ovoj novoj gardi nit ima,mudrosti nit pameti,goli olos i propalice,sretno hdz,sretno hrvatska..
Sad ćeš i ti kao i Senader na sud u mrdelju. Samo u BiH politički kriminal cvjeta li cvjeta 20 godina svi se izredali, a niko nema petlju da nešto uradi .
izgubila sve sam bitke al jos vodim rat
Zato te mi Jadro nismo izdali, evo jedan video podrske za tebe! http://www.youtube.com/watch?v=_kWNt7UKJ4E
Jadranka pase vise sa socijalistima. Nikako kao nacionalista. Milanovic napotezu,,,,,,duboko se nadam
hoces gradit most buaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=o4lY7tWpmcM
e moje dvije tockice... i nadje ti Baru da manta o politicarima i slicnim temama... a stas... nije ni nami lako, kada su nam prominetne osobe teski narkomani, jos je i HR dobra, kada se uzme u obzir ko se i sta sve nudi kao medijski prominetne osobe... zato nam je omladina sve gluplja i gluplja i sve ljenija i ljenija... ali. ima HR super more i klimu... a i dolaze nam sjeverniji Slaveni u sve vec broju,.. narocito nakon 1.srpnja.. to nam je jedina nada, da nam drustvo postane malo kulturnije i obrazovanjije,.. jedino se tako mozemo odreci onoga cega se bas i ne dicimo... brdovitog Balkana..
Blefiranju kraja nema. Zbog svih 20-godišnjih krađa u Hrvatskoj i u (Hercegovini) na.je.balo 2 osobe: 1. Ivo Senader u zatvoru; 2. Kosor izbačena iz HDZ. Ostali = nikom-ništa ??????????????????