Slovenačko-hrvatski odnosi
0
Kosor flertuje sa Pahorom?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Kosor koketira, jeste. Ali ona to mora. A Pahor se vratio isto tako u Sloveniju praznih ruku. Oboje politicara su u velikom skripcu. Pahor je odblokirao hrvatske pregovore, a da jos Slovenci nista konkretno nisu dobili od trazenog. Kosor je obecala dio hrvatskog mora, ali o tome jos suti, jer se boji reakcije javnosti. A cilj je bio jedino da se odblokiraju hrvatski evropski pregovori. I pored toga sto se oboje smjeskaju za novine, stislo ih je i to dobro, jer pregovori moraju ici dalje (pritisak Amerike),a ona koji ne ostvari obecano (SLO-dodir sa otvorenim morem; HR- suverenitet nad morem na osnovu medunarodnih zakona), biti ce \"lincovan\" od vlastite javnosti. Upucenima je jasno da ovi namjesteni smjeskovi samo ukazuju na stisnutost u schupku kod oboje, jer situacija izmedu SLO i HR jos uvijek nije potpuno jasna, a da ce jedna strana morati izgubiti, to je vise nego ocigleno. Pitanje je samo koja? A saznati ce se tokom sljedece godine (a mozda vec i krajem ove).
Hahahahhhhhaha, strucnjakinja za neverbalnu komunikaciju... ahahahhahahahahahahhahah... postoji li Fakultet za neverbalnu komunikaciju? Pri Univerzitetu za branje sljiva? Dobar dan, ja sam strucnjak za neverbalnu disjunktivnu analizu disproporcionalnih dijelova zatvaraca na plasticnim bocama, stavite me na naslovnicu (ako vam treba za staklene boce, nije problem, znam jednog momka...) !
e sad je spor JE LI PREVIŠE UŠO U NJU
e bas me zanima sta misle kojekakvi strucnjaci za neverbalnu komunikaciju sad bi to neko trebao uzeti kao vaznu i ozbiljnu vijest ... zuta stampa cvjeta
Kosorka nije nesto, ali je Pahor bolje prosao nego Mile Dodik. On trosi onu babetinu Plavsicku. Bljak.
I STA JE TU LOSE..