Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4,5 miliona \"hrvata\" a 18 milijardi $ duga 3,9 miliona \"bosanaca\" a 2,5 milijarde $ duga A ne zivi se 6 puta bolje u hrv....
hihi! slatko! ide li na odmor s deckom? ne znam kako ne znate zbog cega je otisao s vlasti! ako niste znali ucjenjen je da ce se prikazati slike i snimci s deckom pa je odmah odstupio s pozicije! jel vam sad ima logike zbog cega nije dao ama bas nikakvo objasnjenje??? hihihi spasava porodicu a izgleda i vlastito dupe! hahaha
ivo je car
Nije mi drago, ali to su cinjenice. I ova kriza je u RH (i) \"Sanaderovih ruku dijelo\". On je to zakuhao, napravio i stvorio. I nema nista od prelijevanja krize u BiH. To je malo izvjesno u ovom trenutku.
Radije se Muslije brinite o sebi i svom čemeru, jer je vaša prčija tzv. BiH bliža financijskom kolapsu i socijalnim nemirima nego Hrvatska, a odgovorni političari neće da idu s funkcija, već i dalje dijele sebi velike plaće. Nakaza se urušava sama u sebe ko sjajna zvijezda u crnu rupu, uz jedinu razliku tu što nikada nije bila zvijeda, a pogotovo sjajna. Kad se na kraju truležina raspadne poželiću joj i ja vječni \"rahmet\"
a tebi godra.... elem, umjesto da se nasjadjujemo trebamo biti svjesni da ce ova kriza itekako imati utjecaja na nas...
Sanader ode (naglo, neobjasnjivo, misteriozno), ostavio Kosor(icu). Slijedi potpuni haos, rat frakcija u HDZ-u, novi izbori, a vrlo vjerovatno nakon toga i dolazak lijevog centra na vlast u RH. Sanader je ostavio Hrvatsku u najtezoj politickoj, ekonomskoj, socijalnoj situaciji mozda cak i goroj od vremena smrti diktatora Tudjmana.