The Times o odluci ICJ-a
0
"Korak nove države protiv korupcije"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"List iznosi mišljenje više kosovskih Albanaca, među kojima i onih u inozemstvu, da se ništa neće promijeniti zbog presude Međunarodnog suda pravde - nestašice struje i vode, slabo školstvo i zdravstvo i dalje su isti, i mnogi ne vide neku svjetliju budućnost.\" eh, tako su slovenci, hrvati, bosnje, srbi i albanci pozurili u nezavisnost, misleci da ce im odjednom biti bolje proglasenjem iste. a ono sve ostalo isto ili jos gore. zaboravili da nema nesto ni za sta - za sve se mora raditi u zivotu.
gusle u ruke,,opanke na noge i u sumu gore negdje na homaru se popenji i zapjevaj staru srpsku,,,Kosovo je srbija,tj srce srbije....i dodaj na kraju bilo nekada vise nikada.....i samo mi reci iz koje vukojebine se ti javljas?
Ista priča svugdje gdje su muslimani većina ili relativna većina. Prljavo, pogano, siromašno (PPS)
KADIJA TE SUDI KADIJA TE TUZI tako je i ova odluka koja je u suprotnosti sa svakim legalnim zakonm.. a na duge staze ce se BOSNI obiti o glavu.. ne sada ..
Do 2015, Kosovo ce biti Srbija. Ceracemo se mi jos.
Veljka srbija od Beograda do Velike Mostanice , sta ce nam sta vise.
Ne potpisuj se ko ja bjednice al vas smeta sto vam nedam la.gati slobodno po vasim forumima vidim da ludite :) Nego ajde jos malo kmecite i kukajte helljp i đenoosaaajd Izmisljeni racak.... http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/51098/Ra%C4%8Dak+-+la%C5%BEi+i+istine.html lazi lazi i jos lazi ako ima boga bice i kazne!
Veljka srbija od Beograda do Velike Mostanice , sta ce nam sta vise.
Vidovdaaaaaaannnnnnnn....u mom srcu vise nije Kosovoooooo... Kosovo republjim sada.
heljp sarbia vi ar smol , vi luz kosovo.
Pa samo vi poznati ste po tome a onda jos dodajte ono heeeeeeljp baaaaznija i đeeenooosaaajd i dalje to vvase kmecenje http://www.jacksonprogressive.com/issues/kosovo/targeted.gif ;)
KKKKKKMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kmeeee kmmmeeee kmeeeee...
Koji intelektualci, koji argumenti, hahahahahahahhaaa verujem da bi cak i zivotinje kad bi jih mogli prevoditi imale bolje i jace argumente od vas ja.dnika! Pre svega ja.dnika u glavi!
srbija ko nokia, velika srbija od beograda do velike mostanice. uraaaaa...