Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo možeš žaliti. Ugasili Vas Austrijanci kao svijeću. Nema više toga, završeno. Žali se u Briselu.
ima li mise za one koje je ndh bezdusno pobila ?
draga predajednice Sta oni znaju sta je hrvatstvo-katolicanstvo po mjeri tudjmana i hdz ... treba njih nauciti vjeri po mjeri Hdz..
Sta im njihova (braca????) rade hahahahah
Ti PREDSJEDNICE bi trebala dati u nalog da se historijski ispita sva uloga ustaša i hrvatske katoličke crkve u zlocinima počinjenim nad drugim kao i nad svojim nacionalnostima. To je pomak u svjetliji budućnost. Takvom izjavom si samo jedan prljavi TRULEX koji se brisanjem zlocinackih ostavstina ulizuje birackom tijelu koje hoće da čuje obmanu i neistine.
Možeš se žaliti Kurzu !
Hjebo vam Blajburg kmajku!
Mislili dupelisci svoja govna iznositi van genocidne Hrvatske i Skutoristana. E pa nece da moze. Svoja govna mozete jesti samo u svojoj drzavi. Mlaćenje prazne slame pod izgovorom mise po EU nece ici. Evropa im jasno govori "Izbacite svoj neonacionalizam gospodo koji vucete od 91' ili cemo vas mi dotjerati" ali šokadija je gluha na upozorenja.
Rvati su najveci licemjeri i najvece zlo za covjecanstvo.Kad njima Austrija u kojoj se Hico rodio zabranjuje ustaske skupove sve ti je jasno kakav je to sljam od plemena
Da je to bila misa, niko vam riječ rekao nebi. To su više bile onako ustaške, fašističke orgije.
Mislis kao UZP a ne kao Hrvatica ili jos gore katolkinja.
ZA DOOOOM!!!!!!!!! SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako joj nije sramota biti stoka?
Sutrasnje postrojavanje ravnogorskih cetnika u Visegradu bi moralo biti zabranjeno po istom osnovu. Jos je ovo mnogo ociglednije, jer odajes pocast cetnickom vodji, velicas etnicko ciscenje na Drini, prizivas mracnu stranu istorije, da i ne govorimo o samovolji organizatora, provokativnoj ikonografiji itd. Valja se Mekticu fokusirat' na sarajevske nargila-barove i po koju bascarijsku zlataru. A ovo? Neka ceka neku novu Austriju, mozda sljedeceg Paddy Ashdown-a, ili bog zna...
Bogić Bogičević vas je uslovno da kazem spasio,a on je Bosanac
de da ja vama ispricam jedan vic...? Idu dvije zene cestom,jednu udari auto, a drugoj c'ojk radio u Sloveniji...hehhe heh pa vi skontajte koje nacionalnosti su bile te dvije zene sto su isle cestom i c'ojk od ove sto je radio u Sloveniji.... hmmm eno BMW se povlaci iz Britanije....haj da mj vidimo koji balija,srbo,ili ujo moze dovesti BMW u BIH??????
Ze Dom Spremni .Za poglavnika. Ovo lito in sve aute porazbijat kad dodju kod nas.