Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
guzio bih je!
Sto ovi Hrvati glasaju za HDZ kad su ih toliko godina pljackali, toliko optuzenih imaju, ccc Stanje isto ko kod nas s SDA, ali kod nas se vecina osjeca ugrozeno ako ne pripadaju krdu nacionalista muslimanske, srpske i hrvatske strane. Kod njih nije takvo stanje, sto su onda oni tako glupi?
Nema jos vecine za politicki gangbang sa Kolindom..
Kod Kolinde ne prolazi nista bez izrazite vecine. tako i treba.
ZONA SUMRAKA NA MAPI SVIJETA PA TO TI JE ! http://www.avaz.ba/storage/2015/12/15/thumbs/567067b3-fc84-4d3b-89e6-07dd0a0a0a64-mapa-sveta-foto-drustvene-mreze-1450184438-804747-718x446.jpg
...nafurana kokoš kao predsjednica, i propali udbaš kao šef "domoljuba". od ovih je i ivić pašalić bio bolji. i pismeniji.
Šta nas briga za neke nebitne državice?
@Croatissimus Ne glumim Bošnjaka. Dževad je Srbin.
@dis2 Ne znam u kojim komentarima, jer ne pratim baš često, posebno od kada su uveli ovaj novi oblik klixa. Samo pročitam naslove i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)