Otac monstrum
0

Kćerku silovao, sina udarao palicom

Sarajevo-x.com
Foto: Press
Foto: Press
Draža B. (39) iz Knjaževca u Srbiji mjesecima je zlostavljao svoje petero djece i suprugu Vladanku (34) i prijetio da će ih ubiti ako ga prijave policiji, piše beogradski Press u izdanju od petka.

Uhapšeni Draža tereti se da je trinaestogodišnju kćerku seksualno zlostavljao, a ženu i sina udarao gumenom palicom. Djeca od dvije do 14 godina starosti svakodnevno su trpjela iživljavanja oca monstruma, a izvor blizak istrazi otkrio je da je supruga prije nekoliko mjeseci policiji rekla da više ne može izdržati.

U nekoliko navrata, naročito u posljednja tri mjeseca, njen suprug je vršio psihičko i fizičko nasilje nad suprugom. Maloljetnom sinu A. B. naređivao je da tuče svoje sestre, a ukoliko to ne bi uradio, morao je da izuje obuću te ga je otac krvnički udarao gumenom palicom po bosim tabanima.

Stravična priča ima i nastavak. Trinaestogodišnja kćerka A. B. bila je žrtva seksualnog zlostavljanja i neviđene torture, posebno od početka oktobra.

Njen suprug je u pritvoru zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih spolnih radnji, a porodica koja je u vrlo lošem stanju sklonjena je u Sigurnu kuću u Zaječaru.