Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nahebem se mame svakom hrvtskom politicaru koji misli da je sramota sto nijedan predstavnik hrvatske vlasti nije bio uz svoj narod SAMO IZ RAZLOGA sto je samim tim ispolitizirao jedan od najljepsih dogadjaja u BiH u zadnjih 20 godina!!!
kiksiii majmuneee, ko ti drma kavez čobane
Karamarko ne blebetaj, Hrvatskom narodu nisi nedostajao ni ti ni bilo ko drugi, Hrvati su jučer bili u svojoj zemlji sa našim Papom. Šta palamudiš, nikome nije dlaka falila i svi su bili prezadovoljni. Pitanje je samo koliko je tebi žao što se nisi još koji put uslikao i bacio malo otrova među narode. Hrvati u Bosni i Hercegovini su u svojoj zemlji i niko im ništa niti radi niti će raditi isto kao i druga dva naroda.
@korisnički nalog ovi smrdljivi grabežljivi političari iz svih naroda u ovoj našoj zemlji jednostavno nisu u stanju podnijeti da nešto funkcionište normalno, onako kako bi trebalo jer ako je sve OK onda se oni osjećaju ugroženim i počnu da strahuju da neće moći do vijeka da klepaju grdne sirotinjske pare i žive kao bogovi a da pri tome ništa ne rade. U biti oni ništa i ne radee i potpuno su nam nepotrebni (za sva 3 naroda) osim što s vremena vrijeme ubace otrovnu strelicu nanacionalnoj osnovi, zatruju narod i onda samo političari hajruju. Da smo pametni (sva tri naroda) slagali bi se i bez pola muke otjerali ove ovakve lezilebaroše. Nikoga ne mrzim, mislim da i mene ne mrze osim možda neki ljudi iz neke vukojebine koji su dozvolili da im njihov ,,vođa,, zatruje mozak. I rat su nam nametnuli samo kako bi se oni što bolje obogatili. Čuj sa hrvatima u Bosni trebao biti jedan Karamarko, zašto? Da štiti bosanske hrvate, svašta, Pa Hrvati u Bosni i Hercegovini su u njihovoj odnosno našoj zajedničkoj zemlji i ako se ne varam čuvani su a i biće čuvani kao i ostala 2 naroda. Imamo mi naše institucije. Cijeli svijet je vidio ju
Halo majmune, koji svoj narod???? Eto ti ces ocjenjivati ko je koliko privrzen crkvi! Eto ti si privrzen pa sto Papa ne dodje kod tebe, idiote jedan... opet HDZ Hrvatske pokusava dobiti izbore na ratno-huskackoj politici i mijesanjem u BIH. ODJEBI I TI I OSTALI SMETLJARI IZ HDZ-A
Kara li se sta Karamarko :))))
Žalosno je da se i posjet Pape koristi u političke svrhe. zato je gospodin karamarko poslao svog emisara, Vasu Milijana da sa VIP akreditacijom pokaže hrvastkom puku ko ima prednost, i da njegov gazda može ovaj posjet Pape politički zloupotrijebiti. Mrzi me da surfam I tražim je li koga bilo od vlasti u Sarajevu 1997. i kasnije u Banja Luci kada je Papa Vojtila dolazio. Stoga za ovaj potez gospodina Karamarka može ići samo jedan komentar: Odvratno.
Našao sam da je Goran Franić, potpredsjednik Vlade RH trebao biti na misi u Banja Luci.
Granić, a ne Franić, naravno.
Pa gospodine dragi, papina posjeta je bila sluzbena posjeta republici Bosni i Hercgovini, gdje hrvati imaju svoje predstavnike, a oni su bili prisutni, a zvanicni predstavnici RH nega se brinu o hrvatima u Hrvatskoj, posteno. I jos da napomenem mogli ste doci kao gosti, hodocasnici kao hiljade ostalih gradjana.
Bas mi je zao sto nije dosao posjetiti hdz a pogotovo hdz hrvatske nego narod u Bosni i Hercegovini a ponajvise katolike iz bosne i hercegovine. Veliki covjek koji nije opterecen nacionalizmom, korupcijom, mitom itd. Jako skroman covjek kojeg bi svi trebali pratiti i raditi ono sto on govori. A na skupu su bili svi koji su htijeli da budu jer je bilo dozvoljeno svima da budu bez obzira na vjeru naciju i boju koze. Steta sto nije hrvat moj karamarko.
Nešto ne primijetih ni Karamarka ni u jednom autobusu ...??? Ne znam od kud mu onda pravo da kritizira druge . . . ! ! !
karamarko i njegova inteligencija,ima hrvata dosta u juznoj americi,buraz sljedeci put kad bude papa iso u juznu ameriku i ti idi s njim,pa ih i tamo predstavljaj...u sarajevu su bili oni koji su trebali bit tu,svidjelo se to tebi ili ne,ali tako stvari stoje.Katolicima u BiH je mjesto i domovina BiH a ne tudjina,tako da buraz karamarko BiH je za tebe tudjina,drzi se svoje kuce i dvorista,nemas ti sta predstavljat bosanske hrvate,oni imaju svoje predstavnike ...
procitaj dobro njegovu izjavu pa moj komentar,ako ti ne bude jasno slobodno napisi,pa cu ti pojasnit komentar ...
bosanskim hrvatima katolicima je poglavar puljic i papa,kako to vec ide kod vas katolika,ono je bio vjerski skup u sarajevu a ne politicki ... nemaju hrvatski predstavnici iz hrvatske sta dolazit vamo i predstavljat bosanske hrvate,bio im je covic tu do baketa i ivanica,jer je uz to papin posjet bio i drzavnicki,ako su htjeli doc mogli su fino doc vjerski a ne politicki ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji je ovo mentol...
Nije bitno tko je gdje došao, bitno je da radis svoj posao. Ovaj Karamarko nazalost naveliko sere. Pokopat ce ga nepopularnost.
Ja sam iz Hrvatske, i mogu vam reći da Karamarka nitko ne voli. On pokušava ovako skupljati političke bodove da bi bio sto uspješniji na izborima. Žalosnije je susretati ovako komentare, valjda i vi u BIH imate nesto slicno ??? Ako ne, onda imate sreče. Mi ovog Karamarka moramo nekako ispaliti van našeg sunčevog sustava jer sa našim sustavom nije nikako usklađen.
Sramota je sto si ti dosao i onaj debeli Šuker i Bandić. Samo pokvarite tako bitan događajc svojim prisustvom
Bosanci i hercegovci su pokazali pravo lice prilikom posjete Pape svaka im cast
koji ces kurrac majmune..
o ovome priča ... a ne odgovori na optužbe da je bio udbaš