Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko kodiranih klona ala Panić, Bgd. bi i u C.Gori i Kosovu i Makedoniji i Hrvatskoj..., pravio Republiku Srpsku. Zato su i dva oka u glavi postala tako razroka, a Bosna eno zaglibljena i ne može da makne iz blata.
rekao Krstimir Panić....?? leleee... Pa nisu ni ovi iz OESS-a više naivni. Vide s'kojim balkan kokošarima imaju posla.
Na Kosovu je daleko svanuće demokratije.
rekao Krstimir Panić....?? leleee... Pa nisu ni ovi iz OESS-a više naivni. Vide s'kojim balkan kokošarima imaju posla.
Od prvog dana Oebs mi je sumnjiv. Svakim danom te sumnje potvrđuju.
sumnja je opravdana .Isti oni koji su na onakav način prekinili prvo glasanje ,sad na ovaj način žele da namjeste glasove.
Kako ne posumnjati kad se satima izborni materijal drži bez nadzora izbornr komisije
Stara matrica varalica, lažova i špekulanata... Čuj rekao Krstimir Panić....?? leleee... Pa nisu ni ovi iz OESS-a više naivni. Vide s'kojim balkan kokošarima imaju posla. No, da su i članovi izbornih komisije bili uz popisne materijale, to kokošari ne objavljuju. Jbga gdje god je Bgd. vlast štitila Srbe ti su bili pušiona kao i sve im komšije i ko god se tu našao.
Nije bilo nikakve potrebe da se glasovi odnose iz Kosovske Mitrovice, komisija koja je čuvala kutije trebala je da prebroji glasove.
Cini mi se da se neko poigrava sa narodom na Balkanu i samo ceka da isprovocira neku reakciju,mislim da mogu da krenu dalje Srbiju nece moci da isprovociraju da deluje nepromisljeni
Mars odatle. Imas ti rezervnu domovinu djilkose. Sto ste na Kosovu komandovali, zaboravite.