Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda nije legitimni Hrvat..... Treba provjerit...
Zoran Milanovic i Milivoje Petkovic nisu sigurno, to su pokatoliceni Srbi
Hrvati su birali Čovića, Komšića građani. Čović predstavlja Hrvate, Komšić sve građane. U čemu je problem? Predsjedništvo BiH je institucija BiH i svih građana i tamo se ne može i neće voditi nikakva "hrvatska politika".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koga interesuje ovaj lujko.
U hvo- sigurno ni jedan jedini visoki casnik nije zapovjedio ili sam ucinio bilo kakav zlocin. Zlocine su pocinili sitne gnjide ,nadrogirane budale, neuki cobani itd...u onom vremenu visoki casnici nisu ni imali do kraja uvida u stanje na terenu tijekom borbenih djelovanja...i fenomen je bio da obicni vojnik je mogao opsovati i odbiti zapovijed pukovniku ili generalu, a bez ikakvih posljedica...tako je bilo...ali ne samo u hvo-u vec i ostalim tadasnjim nacionalnim vojskama..
Da bi dobio glas jednog kamenjarskog katolika moras biti fašist.a. Stoga je frajer postao fašist.a.
Pustite jadnog Milanovica, ionako je covijek vec duze vrijeme jako zbunjen, za koji dan kada razmisli dat ce izjavu, ali morate ocekivati da ce se ona mijenjati....zavisi kakvo "vrijeme" bude koje jako utice na Milanovica. Sta da se radi, covijek nije dobro, pogledajte ga i sve ce vam se samo reci....
Blaškić naš heroj i dobar čovjek.
Malo je reci da je uvazeni gospodin prolupao
Nije on više legitimni hrvat?! Šta veli Milanović? Savjet čovjeka je čudo, pri bistrom razumu proradi, među otrovima nikada... zato se razlikujemo od životinja!
Zoki-ca će to sebi vrlo jednostavno objasniti..., Isto onako kako je to sebi objasnio ba-ja kada je odgovarao na pitanje o priznanja krivice B.Plavšić..., A to je : da su oni to učinili da bi dobili manju kaznu , a da ustvari nisu krivi ni za šta...! Eto , to je ta demo-kratska cro vlast , članica Evropske unije.
Dobro se operi pa onda namiriši...
Čuj kako objasniti, pa tako što zna da su anglosaxonski kurbini sinovi, na čelu sa ovim Agiusom, pored kriminalne političke presude, odlučili dodatno poniziti žrtve svoje NEpravde, tako što su ih primorali da pišu ovakva pisma, kako bi nakon 2/3 odslužene kazne izašli na slobodu.
Samo phicke saginju glavu. Mudonje ju uvijek drze ponosno
Hahahahahhahaha Milanović kaže da nije zločinac jer hrvati očigledno ne mogu biti zločinci čak ni kad čine zvjerske zločine, a onda se taj isti zločinac izjasni da je zločinac :'D slika i prilika licemjernih hrvata i hrvatske politike, onda se isti bune kad ih nazoveš srbima...
milanoviću smrade jesi ga to opet havrekno,( nisam majkemi ), jesi ne poriči smrade jedan a što grize za oči
Praljak je od njih svih bio najpošteniji, očigledno nije mogao živjeti u miru s činjenicom da je zločinac, a kako bi spriječio još jedan autogol Hrvatske, zahtijevao je da nema ni groba ni pogreba. Možda je ružno u ovom kontekstu o zločincu, ali ja sam to tako doživio
Kad je onaj u onoj priči dokazao da može biti sam sebi djed,tako i ovaj blesan pokušaje nekakve nebuloze dokazati.
Covjek predsjednik brani ratnog zlocinca. A taj ratni zlocinac prizna pokajanje i svoju odgovornost u zlocinu. I time demantuje svoga predsjednika zastitnika! Kakav moze biti moral tog predsjednika Milanovica? E takav covjek od morala nama onda prica kako Komsic i Dzaferovic nisu ljudi postenih namjera!!! Na sta si spao Milanovicu?