Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosn.Josipovic prosim lepo,ste mozda videli pak znate gde je Mladic?
Pitajte Seselja kako bi on rjesio ove odnose,to ce vam biti najbolje.Karvobag i Vivovitica.
Spopalo me nešto zuji mi u glavi, čujem neke glasove DOKTORE POMAGAJ.BiH4EVER
Najvecu gresku sto bi Josipovic napravio to je da povuce tuzbu protiv nacisticka srbije! srbija je krvava i ona je ta koja je najvise pocinila genocida i ratni zlocina u regiji,vrijeme je da cio svjet zna sta je nacisticka srbiaj i sta se prorema gradjanima EU-e! Kad bi Josipovic podig\'o tuzbu protiv nacisticke krvolocne srbije ONDA bi on ZGAZIO i pogazio sve zrtve krvolocne srbadije!Znaci Josipovicu da bi zgazio zrtve Vukovara,Omarske,Mostara,Posavine,Brckog,Banja Luke itd... pa to bi bio najgore nesto sto bi uradio Hrvatskoj i njenom narodu!nacistcka srbadija je bila najveci saveznik hitlera u drugom svjestkom ratu,vrijeme je da izadje na VIDJELO prava historija a ne ONA koju je pisala jovanka ubica Dzemala Bijedica,ko rankovic i sva ostala primitivna nacisticka srbadija! BiH4EVER!
Srbi nisu mahali turskim zastavama iako ih vi baliye nazivate da su oni zapravo poturice, kad je Hrvatska igrala protiv Turske. Ja se iskreno nadam boljoj suradnji izmedju dva naroda a na stetu islamistima i poturicama. Kao Hrvat nikad nebih prihvatio drugu drzavu albanaca. Nisam ni zato da Srbi diskriminiraju albance ali ko imalo poznaje situaciju u bivsoj jugoslaviji onda sigurno zna da je sa albancima jako tesko normalno zivjeti, ako ne i nemoguce. Ivo samo pametno. Nadam se da neces kao ono ruzno bradato krmme Stipe neces nas Hrvate iz BiH ostaviti na cjedilu. Trebas znati na pocetku da federacija i neki savez sa bosnjacima je nemoguca misija jednako i vise kao savez siptari i srbi....
Nece Hrvatska nikad bit tako srodna sa Srbijom, kako je sa Bosnom. Razlozi su povjesni.
Hrvati se sada konacno usreciti Srbe. Za povetak ce Josipovic da povuce tuzbu, onda ce da im prepise SAO Krajinu sve radi\' dobrosusjedkih odnosa sa srbovima
Bosanjaci dzaba ste se ponadali mi i Hrvati cemo biti u dobrim odnosima sta cete vi crnjaci crni? Kakav je osjecaj kada vas niko od komsija ne podnosi?
Ah... Ivo Ivo Jeftinije je ljetovati u grckoj nego u hr.
protvi korupcije i organiziranog kriminala se ne moze boriti jer nema ovlasti, a niti hoce jer je i sam uplaten u isto. poboljsanje odnosa sa srbijom je naravno pozeljno za mir u regionu.