Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni psi ne laju kad gazda dolazi ;D
Mason 33.stepen.
Koliko pažnje se posvjećuje jednoj politički apsolutno nebitnoj osobi.
Seljačine bolesne što mi lupate minuse pogledajte Ustav SDA-a pa ćete znati kakve su mu nadležnosti, samo manekenske.
Majmune, ako je tebi bitan idi i popuši mu, a amerikancima nije. Idiote pogledaj u njihovom Ustavu, ukoliko si pismen pa ćeš skontati da ima samo protokolarnu ulogu i da jedino mijenja Predsjednika kad je on onemogućen da obavllja dužnost, (teška bolest, operacija ili smrt), a ostalo je maneken za slikanje. Papčino
Ovaj glumi Tita, sazvao cijeli generalštab balkanskih poslušnika.
zar riđan nije tu???
Prica se da mu nije imao ko napisati tekst na engleskom pa je odustao. Nije siguran ni na Bosanskom jeziku jer se valjda prica da je imao 2 iz jezika u skoli.
bosanac1978 .... auuu, kako si ineligentan. mora da si završio 2-3 fakulteta. mi tvoju mamicu ne želimo, zbog pretjeranog iq.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko nas išta pita? šuti,trpi i po potrebi ratuj kad ti narede
...sultan došo da "obađe" pašaluk. da vidi imal kaki neposluha.
pa dobro ba skini se više sa svake vijesti
...skini se ti jarane. zima :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)